Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Viitorul defileazăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Iul 2020

Liga 1: Viitorul defilează

Amânarea cu o zi a partidei de la Ovidiu dintre FC Viitorul și Academica Clinceni a fost până la urmă favorabilă gazdelor, care s-au distrat astăzi cu formația ilfoveană.

Elevii lui Gică Hagi au deschis scorul în minutul 20 prin Rivaldinho cu o lovitură de cap din 7 metri ușor deviată de Albu, centrarea foarte bună fiind semnată de Cosmin Matei. Șeptarul gazdelor l-a pus la încercare pe portarul Vâlceanu în minutul 36 cu un șut din fuleu trimis din interiorul careului și scorul pauzei a fost unul la limită în favoarea constănțenilor.

În minutul 47 Academica s-a apropiat pentru prima dată periculos de poarta lui Tordai prin Robert Ion, șut din interiorul careului după un dribling scurt în fața lui Mladen, dar portarul Viitorului a boxat în lateral. La numai cinci minute distanță Dussaut a dat startul galopului de sănătate al gazdelor majorând tabela cu un șut din zona colțului careului mic printre picioarele lui Vâlceanu, pentru ca Rivaldinho să reușească dubla în minutul 74 după ce a urmărit o fază în care Chițu a trimis spre poartă și Albu a respins slab în centrul careului. Zece minute după aceea Gabi Iancu l-a pedepsit pe Vâlceanu cu un șut de la 15 metri și a dus scorul la 4-0, pentru ca în ultimul minut de prelungiri să transforme impecabil un penalty acordat de arbitrul Horia Mladinovici la faultul lui Cebotaru asupra lui Paul Iacob și să stabilească scorul final.

Viitorul se impune cu 5-0 și are acum 19 goluri înscrise în 9 meciuri, dominarea sa în play-out fiind incontestabilă. În schimb, elevii lui Ilie Poenaru se află la a doua înfrângere consecutivă și tehnicianul ilfovenilor trebuie să își pregătească echipa pentru un nou meci dificil etapa viitoare contra celor de la FC Voluntari în derby-ul ilfovean.

 

FC Viitorul - Academica Clinceni 5-0 (1-0)

Au marcat: Rivaldinho (min. 20 și 74), Dussaut (min. 52), G. Iancu (min. 84 și 90+3 pen.)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai – Dussaut, Mladen (min. 83 Dulca), Ghiță, Boboc – Ciobanu (min. 70 Chițu), Artean, Vl. Achim (min. 70 De Nooijer) – G. Iancu, Rivaldinho (min. 76 Iacob), C. Matei (min. 76 G. Ganea)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – G. Matei, Munoz, Bejan (min. 79 B. Ilie), Dobrescu – Șușu (min. 9 Kontoes, min. 64 Ventura), Cebotaru, Al. Albu, Fl. Achim (min. 79 Vanghele) – R. Ion (min. 64 Markovic), Buziuc

Alte știri din Liga 1