Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Viitorul complică situația ieșenilor în clasamentRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Iul 2020

Liga 1: Viitorul complică situația ieșenilor în clasament

Politehnica Iași a făcut un pas greșit în lupta pentru salvarea de la retrogradare după remiza obținută în Copou cu FC Viitorul.

Elevii lui Mircea Rednic au luat avantaj pe tabelă în minutul 16 ca urmare a unui șut plasat de Omoh de la marginea careului de 16 metri, deviat ușor de Ghiță, ce l-a lăsat fără replică pe portarul Tordai, apoi Luckassen putea dubla avantajul gazdelor în minutul 34 însă De Nooijer a intervenit providențial în colțul careului mic și a deviat balonul în corner.

Egalitatea s-a stabilit în minutul 73 după o fază ce a făcut șah-mat defensiva moldovenilor: un șut al lui Achim în bara din stânga lui Axinte a făcut ca balonul să ajungă în dreapta la George Ganea, care l-a văzut liber pe Gabi Iancu la bara cealaltă și i-a centrat perfect pentru o reluare simplă, cu latul.

Remiza nu servește prea mult interesului ieșenilor, care fac 23 de puncte, cu 5 mai puțin decât FC Hermannstadt, prima echipă de peste locul de baraj și cu doar două mai mult decât Dinamo, echipa de pe locul 13 care are și 3 jocuri mai puțin disputate.

 

Politehnica Iași - FC Viitorul 1-1 (1-0)

Au marcat: Omoh (min. 16)/G. Iancu (min. 73)

Politehnica Iași (antrenor Mircea Rednic): Axinte - Popadiuc (min. 74 De Iriondo), Frăsinescu, Mihalache, Cabral - Horşia (min. 68 Chacana), Breeveld, Grădinaru, Passaglia - Omoh (min. 79 A. Cristea), Luckassen (min. 80 Platini)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai - Dussaut (min. 83 Dulca), Ghiţă, Mladen, De Nooijer - Artean, Ciobanu (min. 59 Achim), Casap (min. 60 Iacob) - G. Iancu, Rivaldinho (min. 60 L. Munteanu), Ganea (min. 74 Pitu)

Alte știri din Liga 1