Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Viitorul a speculat momentele de slăbiciune ale ilfovenilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Dec 2019

Liga 1: Viitorul a speculat momentele de slăbiciune ale ilfovenilor

Louis Munteanu înscrie în minutul 88 și aduce victoria pentru Viitorul pe terenul celor de la FC Voluntari, rezultat ce plasează din nou formația de pe malul mării pe podiumul Ligii 1. Ilfovenii au avut din nou o perioadă bună pe parcursul jocului, dar a fost de ajuns să lase garda jos în două rânduri pentru a părăsi din nou cu capul în pământ arena ”Anghel Iordănescu”.

Elevii lui Cristiano Bergodi au început curajos, cu un șut al lui Căpățână ce a flirtat cu vinclul, însă constănțenii și-au adus aminte că sunt favoriți și ratează o ocazie monumentală în minutul 15 prin Gabi Iancu după o pasă din prima ce l-a lăsat singur cu Rîmniceanu, dar preluarea imprecisă l-a împiedicat să lovească bine balonul și să-l trimită pe spațiul porții. Țîră îl încearc pe Căbuz cu un șut din întoarcere trimis din afara careului în minutul 27, iar până la pauză doar Armaș îi mai dă emoții la poarta lui Rîmniceanu cu o deviere neinspirată a centrării lui Boboc, dar portarul gazdelor s-a aflat pe direcția balonului și l-a reținut fără probleme.

În minutul 47 Țîră își încearcă din nou șutul, de această dată mai bun, ce trimite balonul sub transversală, dar Căbuz îl scoate în corner cu o paradă de efect. Portarul oaspeților se afirmă din nou în minutul 63 la șutul din voleu al lui Alexandru Vlad trimis din colțul careului mic, însă nu mai are replică la voleul senzațional, prins cu exteriorul de Struna de la marginea careului de 16 metri ce a catapultat balonul la vinclul de la colțul scurt. Era minutul 66 și ilfovenii conduceau pe tabelă meritat după cum au decurs ostilitățile. Fără să acuze șocul primirii golului, constănțenii urcă imediat în atac și reușesc egalarea după numai patru minute prin Rivaldinho, autorul unei lovituri de cap pe spate după o centrare a lui Boboc în urma căreia balonul a poposit la vinclul din dreapta lui Rîmniceanu. Mai mult decât atât, în minutul 88 tânărul atacant în vârstă de 17 ani, Louis Munteanu, ia asupra sa responsabilitatea unui contraatac și finalizează o cursă de la jumătatea terenului cu un șut de la 16 metri ce l-a învins pentru a doua oară pe Rîmniceanu.

O victorie la limită a Viitorului, echipa mai matură în ciuda vârstei componenților săi, echipă care a speculat momentele de slăbiciune ale gazdelor.

 

FC Voluntari - FC Viitorul 1-2 (0-0)

Au marcat: Struna (min. 66)/Rivaldinho (min. 70), L. Munteanu (min. 88)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Rîmniceanu - Struna, Balaur, Armaș, Vlad - Căpățână, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe (min. 7 Ebralidze), Țîră, Mățan (min. 64 C. Costin)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Căbuz - Boboc, Țîru, Ghiță, Nooijer - Ciobanu (min. 71 C. Matei), Artean, Houri - G. Iancu (min. 71 L. Munteanu) - Rivaldinho, G. Ganea (min. 46 M. Dulca)

Alte știri din Liga 1