Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie tristăMircea Rosca / SportPictures.eu
27 Mai 2015

Liga 1: Victorie tristă

Cu jucători care pleacă înainte de ultima etapă și de cel mai important moment al sezonului pentru ”U” Cluj, ”șepcile roșii” au dat dovadă de caracter și au terminat cu o victorie ce vine ca o palidă mulțumire pentru peluza efervescentă care i-a susținut și îi va susține necondiționat, indiferent de divizia în care evoluează.

Primind vizita unei colege de suferință, Ceahlăul Piatra Neamț, clujenii au marcat câte un gol pe finalul fiecărei reprize. Ceppelini a înscris în minutul 41 după ce Morar i-a pus o pasă cu capul în interiorul careului, iar în minutul 87 Morar înscrie după o țesătură de pase care a dus mingea de la mijlocul terenului până în careul lui Barna, iar vârful clujenilor a trimis mingea în plasă cu o execuție de efect.

”U” Cluj – Ceahlăul 2-0 (1-0), o victorie tristă ce nu contează decât pentru spectacol.

 

”U” Cluj (antrenor Adrian Falub): Veselovsky - Jovanovic, Neag, Skvorc, Ciupe - Lungu (min. 89 Popescu), Munteanu - Ceppelini, Mengolo (min. 64 Cristocea), Viveiros (min. 82 Lemnaru) - Morar

Ceahlăul (antrenor Vanja Radinovic): Barna - Markovic, Buden, Gorea, Kneif (min. 53 Călin) - Gheorghiu, Tăbăcariu (min. 83 Mateciuc), Nagy - Balint, Căruţă, Chitoşcă (min. 61 Rodrigues)

Alte știri din Liga 1