Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie pentru continuitateSportPictures.eu
18 Mai 2018

Liga 1: Victorie pentru continuitate

Sepsi OSK a făcut un pas mare către menținerea pe prima scenă după o victorie de necontestat pe teren propriu în fața ultimei clasate Juventus București.

După ce gazdele au deschis scorul în minutul 6 prin Istvan Fulop cu un șut frumos din afara careului, echipa din cartierul Colentina a fost nevoită să treacă peste greșelile în lanț pe care le-a efectuat în defensivă și s-a concentrat pe atac, singura șansă de a pleca cu punct sau puncte de la Sfântu Gheorghe. O fază fixă i-a ajutat în minutul 15, o centrare din lovitură liberă de pe partea stângă a lui Băjenaru fiind reluată imparabil cu capul de Leca și balonul trimis lângă stâlpul din stânga lui Niczuly s-a oprit în plasă. Elevii lui Eugen Neagoe au reluat ofensiva și au avut în Tandia un jucător inspirat și versatil, devastator pentru defensiva echipei vizitatoare. În minutul 33 a șarjat în flancul drept și a centrat perfect pe jos pentru Fulop, dar reluarea acestuia din 6 metri a fost blocată de Drăghia cu o intervenție incredibilă cu piciorul.

Portarul oaspeților i-a refuzat dubla lui Fulop în minutul 51, când mijlocașul covăsnenilor a trimis din lovitură liberă de la 25 de metri un șut puternic și bine cadrat, dar Drăghia a zburat și a respins balonul, pe urmărire Ghinga reluând spre poartă, dar Walace s-a interpus pe direcția balonului și a respins în corner. Executată de pe partea stângă, lovitura de colț s-a transformat în gol datorită loviturii de cap a lui Ursu dintr-o poziție similară cu cea de la golul egalizator al Juventus-ului.

Zbaterea oaspeților a fost inutilă până la finalul partidei, astfel încât s-a terminat Sepsi OSK – Juventus 2-1 (1-1) și bucureștenii înregistrează a patra înfrângere consecutivă. Rămași cu 16 puncte cu trei etape înainte de finalul campionatului, jucătorii pregătiți de Marius Baciu sunt la 8 lungimi de locul de baraj ocupat de FC Voluntari, echipă ce va juca duminică pe teren propriu cu FC Botoșani. De partea cealaltă, Sepsi OSK face 32 de puncte și tot 8 puncte o despart de echipa ilfoveană.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - Dalmau, Viera, I. Ursu, Sato (min. 82 Filipe Oliveira) - Ghinga, Petrovikj - Tandia, I. Fulop, Hamed (min. 71 Dima) - Hadnagy (min. 60 Simonovski)

Juventus București (antrenor Marius Baciu): Drăghia - Kardes (min. 83 Neacşu), Walace, Leca, F. Ştefan - Băjenaru, G. Simon, Ciobanu - Nicoară (min. 58 M. Constantinescu), Drăghici, C. Petre (min. 64 Balgiu)

Alte știri din Liga 1