Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie pentru a ajunge la 0Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Oct 2016

Liga 1: Victorie pentru a ajunge la 0

ACS Poli Timișoara a obținut cele trei puncte în deplasarea de la Chiajna, meciul disputat contra Concordiei aducând echipa bănățeană la 14 puncte câștigate pe teren în acest tur de campionat, dar la 0 în clasament din cauza penalizării cu care a început competiția. Rezultatul a fost stabilit după un gol contestat și un autogol în minutele de prelungiri, astfel încât putem spune că echipa lui Emil Săndoi are marele merit de a se fi bătut singură.

Concordia a început partida în ofensivă, Marian Constantinescu (min. 6) și Bărboianu (min. 13) trimițând periculos balonul către poarta lui Straton. Llorente dă replica în minutul 22, iar repriza fără veleități spectaculare deosebite s-a încheiat cu reluarea cu capul din minutul 43 a lui Bucurică, balonul trecând pe deasupra porții timișorenilor.

Artean are prima ocazie a mitanului secund, șutul său puternic trimis de la aproximativ 30 de metri  fiind reținut de Bălgrădean de lângă stâlpul din dreapta sa, însă cea mai clară ocazie de gol apare în minutul 65 în dreptul gazdelor. Marian Cristescu este aproape de a se alătura tizului Marian Constantinescu în panoplia golurilor de kinogramă la o lună după golul fabulos înscris de cel din urmă la Craiova, cu un șut din voleu, din întoarcere, trimis de la limita careului de 16 metri, balonul lovind transversala la vinclul din dreapta lui Straton. Același Marian Cristescu comite un gest necugetat și îl lovește pe Novak în apropierea tușei în condițiile în care nu avea cum să joace balonul, iar arbitrul Adrian Comănescu îl elimină pe ilfovean. Nervozitatea crește în rândul gazdelor, alimentată și de câteva intervenții peste limita regulamentului ale timișorenilor, iar în minutul 73 Bălgrădean comite o gafă impardonabilă pentru un portar cu experiența sa: se grăbește să execute o lovitură liberă de la 25 de metri de propria poartă și trage în Drăghici, aflat în fața sa, timișoreanul urmărește mingea și o trimite apoi în plasă, deschizând scorul. Rămași în 10 și conduși pe tabelă, frustrați de primirea unui gol pe care l-au contestat îndelung, ilfovenii își dau singuri lovitura de grație cu un autogol în ultimul minut de prelungiri, Albu trimițând mingea în propria poartă la centrarea lui Vraciu.

Se încheie Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara 0-2 (0-0), rezultat ce consemnează a treia victorie consecutivă a bănățenilor.

 

Concordia (antrenor Emil Săndoi): Bălgrădean - Feussi (min. 71 Roşu), Albu, Tincu, Bucurică - Buleică (min. 64 Serediuc), Melinte, Bărboianu, Grădinaru - Constantinescu (min. 77 Pena), Cristescu

ACS Poli Timişoara (antrenor Ionuț Popa): Straton - Străuţ, Bocşan, Şeroni, Novak - Croitoru, Artean, Bărbuţ (min. 81 Mailat), Doman (min. 72 Cârstocea) - Llorente, Drăghici (min. 89 Vraciu)

Alte știri din Liga 1