Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie pe rețeta ”Dan Petrescu”Flaviu Buboi / SportPictures.eu
13 Sep 2020

Liga 1: Victorie pe rețeta ”Dan Petrescu”

CFR Cluj a trecut cu bine de un meci greu în Gruia cu FC Hermannstadt.

Venită după o serie de nouă partide fără înfrângere, formația sibiană a fost desfăcută cu greu de elevii lui Dan Petrescu care i-a montat pentru acest joc și și-a văzut atins obiectivul. Jocul gazdelor a suferit pe faza de construcție în lipsa lui Ciprian Deac, accidentat la ultima acțiune a echipei naționale, golul care a făcut diferența pe tabelă venind după o fază fixă, de altfel specialitatea casei în Gruia. Un corner executat în minutul 66 de Păun a pus balonul pe fruntea lui Vinicius la 8 metri de poarta apărată de Figueiredo, iar reluarea cu pământul a făcut inutilă intervenția goalkeeper-ului oaspeților.

Partida a fost destul de săracă în ocazii, cu oaspeții preocupați mai mult de a bloca dezvoltarea acțiunilor clujenilor și au încheiat partida cu un singur șut trimis pe cadrul porții lui Bălgrădean, Fortes cu o reluare din careul mic direct în portarul gazdelor în minutele de prelungiri. La rândul lor, clujenii au avut o bară la lovitura liberă executată de Susic în minutul 7, balonul ciupind bara laterală în apropierea încheieturii cu transversala, iar în minutul 25 Djokovic a șutat periculos cu piciorul stâng din colțul careului de 16 metri și Figueiredo a trimis în corner balonul ce se îndrepta spre rădăcina barei de la colțul scurt. În partea a doua a jocului Păun putea dubla avantajul pe tabelă în minutul 71, dar șutul său a fost respins de Figueiredo, iar Vinicius putea face dubla în minutul 80, dar de această dată lovitura sa de cap nu a mai prins cadrul porții.

Așadar, CFR Cluj obține trei puncte pe rețeta consacrată a lui Dan Petrescu, victorie ”italiană” pentru a reveni pe podiumul Ligii 1.

 

CFR Cluj - FC Hermannstadt 1-0 (0-0)

A marcat: Vinicius (min. 66)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Bălgrădean – Susic, Vinicius, Cestor, Camora – Itu (min. 46 Păun), Bordeianu (min. 88 Hoban), Djokovic – Rondon (min. 88 Burcă), Debeljuh (min. 74 Omrani), V. Costache (min. 57 Petrila)

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Cristiano – Belu, Viera, I. Stoica, Opruţ – R. Pires (min. 80 Fortes), Dâlbea – P. Petrescu (min. 65 Caiado), Sîntean (min. 64 Dumitriu), Jo Santos – Bălan (min. 64 Karanovic)

Alte știri din Liga 1