Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie pe mâna rezervelorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Feb 2016

Liga 1: Victorie pe mâna rezervelor

Forțat de împrejurări, cu Filip, Nedelcearu, Vali Lazăr şi Anton suspendați și Kortzog accidentat, Mircea Rednic a apelat la o formulă de echipă inedită pentru partida din Ștefan cel Mare cu FC Botoșani.

După un start de partidă în care oaspeții au comasat în treimea lor echipa alb-roșiilor, aducând chiar și 6 jucători în careul lui Cerniauskas, golul a venit la poarta botoșeneană în minutul 28 după o fază fixă. La o centrare din lovitură liberă de pe partea stângă executată de Ekeng, Puljic a recentrat cu capul pentru Costache, tânărul jucător de 17 ani înscriind primul său gol în Liga 1. Elanul botoșenenilor se curmă imediat după primirea golului și în minutul 32 Olteanu, colegul de flanc al autorului golului, încearcă să dubleze avantajul cu un șut de la 25 de metri.

Egalarea putea surveni în minutul 55, când Dimitrov a centrat în careul mic pentru Matulevicius, însă vârful botoșenenilor nu a ajuns la balon, acesta scurgându-se prin fața porții în aut de poartă. Gnohere, Rotariu și Ekeng pun în pericol poarta lui Pleșca, iar ultima ocazie aparține tot oaspeților, însă Matulevicius nu reușește să profite de cadoul oferit de Cerniauskas la o minge bâlbâită în mijlocul careului.

Scor final Dinamo – FC Botoșani 1-0 (1-0), victorie a elevilor lui Rednic ce îi aduce pe locul 2 la 3 puncte în urma liderului.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Cerniauskas - Hanca, Puljic, Mevlja, Olteanu - Ekeng, Palic - D. Rotariu, Batin (min. 68 Marc), V. Costache (min. 56 Bartalsstovu) - Gnohere (min. 71 Essombe)

FC Botoşani (antrenor Cristian Pustai): Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, Popovici - Cabrera (min. 70 Carrallero), Vaşvari, Bordeianu (min. 78 Casado), Martinus - Hadnagy (min. 70 P. Ivanovici), Matulevicius

Alte știri din Liga 1