Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie nebună a oaspeților la Sf. GheorgheAlexandru Nicodim / SportPictures.eu
16 Iun 2020

Liga 1: Victorie nebună a oaspeților la Sf. Gheorghe

”1” pauză, ”2” final și angajament total într-o nebunie de meci la Sf. Gheorghe în care Sepsi OSK a primit vizita celor de la FC Voluntari!

Gazdele au plecat ca din pușcă și după numai 27 de secunde conduceau pe tabelă prin golul lui Carnat, care a profitat de o degajare slabă a lui Cojocaru până la Ștefănescu, apoi portarul oaspeților nu a reușit să rețină șutul acestuia punându-i pe tavă balonul atacantului gazdelor. Putea fi 2-0 în minutul 6, dar arbitrul Horia Mladinovici nu a validat golul la faza în care balonul trimis spre poartă de Istvan Fulop a fost respins de Cojocaru din cădere de dincolo de linia porții. Gol valabil, care putea schimba soarta partidei, însă și de partea oaspeților s-a anulat o reușită în minutul 66 la o fază ce s-a derulat rapid în careul mic al porții lui Niczuly. Balonul a fost reluat de Simonovski, aflat la sol, către Pașcanu, și el întins pe gazon, care a reluat în plasă. Mladinovici a dictat ofsaid, cu toate că Istvan Fulop și Niczuly anulau poziția afară din joc a fundașului central al ilfovenilor.

Cu toate acestea, oaspeții au trecut peste momentul dezamăgirii și în numai trei minute au reușit să răstoarne rezultatul de pe tabelă. În minutul 68 o centrare a lui Ion Gheorghe de pe partea stângă traversează careul gazdelor și ajunge la Belu-Iordache, care din colțul careului mic l-a învins pe Niczuly cu un șut sec, apoi în minutul 70 Căpățînă îl execută pe portarul gazdelor cu un șut pe jos trimis la colțul lung din marginea careului de 16 metri. Cu un gol înscris în primele secunde ale partidei, covăsnenii puteau încheia ”în oglindă” partida, pe secundele de final ale prelungirilor Istvan Fulop trimițând balonul cu capul în transversala porții lui Cojocaru.

Nu a fost să se încheie remiză, astfel încât FC Voluntari pleacă cu toate cele trei puncte și urcă pe locul 9 cu un total de 18 puncte, la numai două lungimi în urma gazdelor lor de astăzi. Duminică ei vor primi vizita celor de la Politehnica Iași, în timp ce Sepsi OSK va evolua abia pe 27 iunie tot acasă împotriva liderului din play-out, FC Viitorul. Meciul covăsnenilor din deplasare cu Dinamo din cadrul etapei a 5-a va fi reprogramat.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Voluntari 1-2 (1-0)

Au marcat: Carnat (min. 1)/Belu-Iordache (min. 68), Căpățînă (min. 70)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – R. Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan – Vașvari, I. Fulop – M. Ștefănescu (min. 69 Csiszer), Achahbar (min. 54 R. Deaconu), Carnat  (min. 81 Grassano) – Safranko (min. 81 L. Fulop)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): V. Cojocaru – Belu-Iordache, C. Achim (min. 59 I. Balaur), Pașcanu, Kocic – Căpățînă (min. 81 Borțoneanu), De Lucas, I. Gheorghe (min. 89 Armaș) – Sanoh (min. 46 Al. Tudorie), Simonovski (min. 81 Țîră), Mățan

Alte știri din Liga 1