Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie muncită obținută în zece oameniGeorge Ilinca / SportPictures.eu
25 Nov 2018

Liga 1: Victorie muncită obținută în zece oameni

Două goluri înscrise în urma cornerelor executate de Ianis Hagi au adus trei puncte mari pentru Viitorul și au îngropat și mai mult FC Voluntari în subsolul clasamentului, făcând nefericit debutul lui Cristiano Bergodi la cârma echipei ilfovene.

Drăguș a dat semnalul ofensivei constănțene pe arena ”Anghel Iordănescu” cu un șut ce se îndrepta spre vinclul porții lui Vâtcă, însă portarul gazdelor a fost atent și a respins în corner. Era minutul 12 și după numai nouă minute s-a produs deschiderea de scor. Ianis Hagi a executat perfect un corner de pe partea dreaptă și Mladen a sesizat zona liberă din fața careului mic, a pătruns și a reluat din voleu balonul expediindu-l în plasă. ”Albaștrii” au fost în continuare mai prezenți în joc și în minutul 44 Ianis Hagi înscrie cu capul, dar golul este anulat pentru o poziție de ofsaid la Houri la faza premergătoare centrării lui Vînă.

În partea a doua a jocului ilfovenii reușesc să egaleze în urma unei acțiuni de contraatac pornită de la un balon pierdut de Drăguș la mijlocul terenului și o cursă a lui Gabriel Deac în flancul drept încheiată cu centrarea la 6 metri pentru Tudorie care a îndeplinit o formalitate trimițând balonul în plasă cu latul. 1-1 din minutul 66 și lucrurile s-au complicat pentru elevii lui Gică Hagi după ce în minutul 73 Băluță este eliminat pentru două cartonașe galbene primite în numai două minute. Cu toate acestea, în minutul 84 un nou corner executat perfect de data aceasta de pe partea stângă de Ianis Hagi îi pune mingea pe frunte lui Ghiță la colțul careului mic de la prima bară și reluarea sa se oprește în plasă stabilind scorul final al partidei.

FC Voluntari – Viitorul 1-2 (0-1), rezultat ce urcă echipa constănțeană pe locul secund cu 29 de puncte, în timp ce ilfovenii încheie plutonul cu numai 8 puncte acumulate în 16 partide disputate.

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă – Bucurică, Balaur, Armaş, Al. Vlad – Răuţă, Laidouni (min. 15 G. Deac) – Căpăţână, Malfleury (min. 62 Gadze), I. Gheorghe (min. 85 Ciucur) – Tudorie

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru – Duarte Lopes (min. 58 Ghiţă), Luchin, Mladen, De Nooijer – Artean, T. Băluţă, Vînă – I. Hagi, Drăguş (min. 69 Vl. Achim), Houri (min. 57 Voduţ)

Alte știri din Liga 1