Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie la potouRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Oct 2015

Liga 1: Victorie la potou

ASA Tîrgu Mureș a izbutit o victorie în prelungirile partidei de la Chiajna cu Concordia, grație unui gol marcat de veteranul Ousmane N'Doye.

Senegalezul a fost autor al pasei decisive la primul gol al partidei, înscris de mureșeni în minutul 27. N'Doye l-a găsit bine pe Brandan în careul ilfovenilor și argentinianul a împins mingea către poarta părăsită de Matache, ieșit în întâmpinare, iar Mamele în încercarea de a îndepărta balonul de pe linia porții l-a trimis în plasă. La poarta cealaltă gazdele nu au reușit să-l învingă pe Stăncioiu din situații de unu la unu, nici Vali Lazăr, nici Constantinescu, astfel încât la pauză oaspeții intră în avantaj.

La reluare ilfovenii sunt mai incisivi și reușesc egalarea în minutul 76 prin Serediuc, jucătorul introdus de Cornel Țălnar după pauză concretizând o acțiune personală, însă finalul aparține mureșenilor. După ce Voiculeț l-a încercat pe Matache cu un șut de la distanță, N'Doye dă lovitura de grație în minutul 91 după ce primește o pasă lungă, preia pe piept și intră în careu pentru a-l învinge pe portarul Concordiei cu un șut printre picioare.

Se încheie Concordia – ASA 1-2 (0-1), elevii lui Cristiano Bergodi trecând pe 5 cu 25 de puncte, iar Concordia rămâne pe 11 cu numai 13 puncte.

 

Concordia Chiajna (antrenor Cornel Ţălnar): Matache - Bărboianu, Marin, Bucurică, Răsdan - L. Ion (min. 62 B. Madeira), Purece, Giurgiu (min. 74 Pena), Mamele - Lazăr (min. 55 Serediuc), M.Constantinescu

ASA Tîrgu Mureş (antrenor Cristiano Bergodi): Stăncioiu - Velayos, Balaur, Gonzalez, Balici - Romario, Gorobsov, N'Doye, Brandan - L. Pedro (min. 70 Voiculeţ), Axente (min. 53 Hanca)

Alte știri din Liga 1