Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
  Liga 1: Victorie la limită, trei puncte mariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Oct 2018

Liga 1: Victorie la limită, trei puncte mari

În fața unei audiențe reduse, de doar 2.500 de spectatori, FCSB a reușit să obțină o victorie importantă pe Arena Națională în fața ultimei clasate FC Voluntari.

O primă repriză nu foarte ofertantă din punct de vedere al fazelor de poartă, roș-albaștrii au punctat în două rânduri prin Gnohere, atacantul francez taxând naivitățile din defensiva echipei oaspete. În minutul 52 o acțiune dezvoltată de Man în flancul drept cu o pasă în adâncime a fost continuată de Florin Tănase cu o centrare perfectă pentru ”Bizon”, liber, fără marcaj la 6 metri, iar reluarea simplă a acestuia a dus la modificarea tabelei. Cu un sfert de oră înainte de final o degajare greșită a lui Armaș a dus mingea la Benzar, care a centrat în fața porții pentru Gnohere și acesta, cu latul, a trimis simplu în plasă și a dublat avantajul gazdelor. Accidentarea lui Planic i-a complicat viața lui Nicolae Dică, nevoit să facă încă o improvizație în defensivă, iar ilfovenii au profitat și au redus din diferență în minutul 85 prin lovitura cu capul plasată de Tudorie la colțul lung al porții lui Bălgrădean. Finalul se anunța complicat pentru gazde, dar în cele din urmă au făcut față cu brio forcing-ului celor de la Voluntari și s-a încheiat FCSB – FC Voluntari 2-1 (0-0).

Cu 24 de puncte, FCSB a trecut pe primul loc și așteaptă rezultatul meciului de mâine de la Sfântu Gheorghe pentru a vedea dacă va primi titlul de campioană a turului.

 

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Bălgrădean - R. Benzar, Planic (min. 82 Jakolis), Filip, M. Roman - Teixeira, Zlatinski - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (min. 73 Moruţan) - Gnohere (min. 84 Rusescu)

FC Voluntari (antrenor Ioan Andone): Vâtcă - Ricardinho, Armaş, Balaur, Bucurică - Belahmeur (min. 80 Tudorie), Laidouni, Căpăţână - Malfleury (min. 46 Ciucur), Gadze (min. 71 Kabasele), I. Gheorghe

Alte știri din Liga 1