Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie la limită, trei puncte mari pentru piteșteniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Sep 2021

Liga 1: Victorie la limită, trei puncte mari pentru piteșteni

FC Argeș câștigă la limită duelul cu FC U Craiova și face 10 puncte, o performanță ce nu părea tangibilă după ce în primele trei partide piteștenii au obținut un singur punct. Mult mai consistenți în exprimare, elevii tehnicienilor Mihai Ianovschi și Andrei Prepeliță au avut două șanse de a înscrie și au făcut-o o singură dată, suficient pentru a administra trupei pregătite de Adrian Mutu cea de-a patra înfrângere.

Unicul gol al partidei din Trivale a fost marcat de Ișfan în primul minut de prelungiri al primei reprize cu o loviture de cap din 6 metri pe o recentrare a lui Joao Miguel în urma unui corner. La rândul lor, jucătorii din Bănie puteau egala în minutul 48 cu o lovitură de cap tot din 6 metri a lui Compagno, însă de această dată balonul a fost trimis pe direcția portarului, care a reușit să respingă. Ondaan a avut la rândul său șansa de a înscrie în minutul 82, dar șutul său de la 16 metri trimis la firul ierbii a fost reținut de Greab. În minutele de prelungiri ale partidei gazdele au ratat o dublă ocazie la șutul din cădere al lui Cristian Dumitru din colțul careului mic respins de Mogoșanu și la cel trimis pe respingere de De Jonghe ce a trecut pe lângă stâlpul de la colțul lung.

Succesul obținut le dă moral piteștenilor pentru deplasarea viitoare cu Academica, în timp ce Adrian Mutu trebuie să găsească soluții pentru următorul meci pe care echipa sa îl va juca în Bănie cu FCSB.

 

FC Argeș - FC U Craiova 1-0 (1-0)

A marcat: Ișfan (min. 45+1)

FC Argeș (antrenor Andrei Prepeliță): Greab – Muşat (min. 86 Piţian), Joao Miguel, Turda, Tofan – Meza Colli, Raynov – Dumitraşcu, Palic (min. 73 De Jonghe), Işfan (min. 46 Dumitru) – Cr. Tănase (min. 81 Arias)

FC U Craiova (antrenor Adrian Mutu): Mogoşanu – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Van Durmen, Albu (min. 67 Ondaan), Baeten (min. 46 Pop) – Sidibe (min. 46 Vieira), Bălan (min. 46 Compagno), Marquet (min. 87 Raicea)

Alte știri din Liga 1