Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie la limită în Ștefan cel MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Apr 2018

Liga 1: Victorie la limită în Ștefan cel Mare

Arbitrul Istvan Kovacs și-a pus amprenta pe jocul din această seară de pe stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare cu două decizii care au stabilit scorul final. Dinamo a fost echipa pozitivă a partidei în care a primit replica celor de la ACS Poli Timișoara, însă ori bara transversală, ori portarul Straton, ori imprecizia lui Hanca, Nistor sau Moldoveanu au dus la păstrarea imaculată a tabelei până în minutul 74.

Faza de la poarta oaspeților a debutat cu un șut în bara din dreapta lui Straton trimis de Torje de la limita careului, moment în care Moldoveanu și Nemec se aflau în poziție afară din joc, reluarea în plasă a tânărului atacant dinamovist trebuind să fie penalizată ca ofsaid. ”Centralul” Kovacs a acordat golul și a inflamat și mai mult banca timișoreană cu decizia din minutul 88, când nu a acordat penalty la o intrare evidentă cu talpa a lui Torje la Ciucur.

S-a încheiat Dinamo – ACS Poli 1-0 (0-0), un succes ce distanțează echipa din Capitală la 7 puncte față de FC Botoșani, în timp ce Neaga nu a putut debuta la cârma echipei bănățene cu o victorie și speră la un rezultat favorabil în meciul dintre Juventus și Gaz Metan.

 

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo – Dudea, Maric, R. Grigore, Vl. Olteanu – Hanca, Mahlangu, D. Nistor – Moldoveanu (min. 90+2 Gheorghe), D. Popa (min. 66 Nemec), Salomao (min. 57 Torje) 

ACS Poli Timișoara (antrenor Adrian Neaga): Straton – Străuţ, Melinte, Cânu (min. 66 Şeroni), Raţ – Al. Munteanu, Artean, Vaşvari – Bârnoi (min. 46 Haruţ), Popovici (min. 75 Drăghici), Al. Ciucur

Alte știri din Liga 1