Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie ”italiană” la primul meci cu Pancu la cârmăDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
23 Aug 2020

Liga 1: Victorie ”italiană” la primul meci cu Pancu la cârmă

Politehnica Iași câștigă primul meci cu Daniel Pancu pe bancă și pornesc cu dreptul în noua ediție de campionat. În Copou, moldovenii s-au impus la limită în fața celor de la Chindia Târgoviște, echipă care și-a păstrat locul pe prima scenă după barajul cu CS Mioveni, golul care a făcut diferența fiind înscris de Passaglia în minutul 22.

”Optarul” argentinian al gazdelor a reluat simplu cu capul din 6 metri recentrarea din voleu a lui Onea după o centrare pe bara a doua a lui Popadiuc și ieșenii au evoluat cu mai mult calm în teren. Un șut al lui Onea în minutul 40 trimis prin surprindere de la 20 de metri nu a pus mari probleme portarului Moldovan, balonul fiind trimis pe direcția sa, apoi ultima ocazie a primei reprize a aparținând oaspeților în minutul 41 la șutul lui Șerban de la 20 de metri deviat în corner de Frăsinescu.

Târgoviștenii s-au mai apropiat de buturile apărate de Axinte în minutul 58 la voleul spectaculos al lui Rață, balonul trecând puțin pe lângă stâlpul din dreapta portarului și în minutul 66 când șutul lui Yameogo este deviat în corner de De Iriondo. În minutul 78 Onea ratează o ocazie importantă șutând cu efect din mijlocul careului, dar fix în brațele lui Moldovan, două minute mai târziu a fost rândul lui Axinte să se evidențieze la șutul bun al lui Ioniță, pentru ca un minut mai târziu Popadiuc să pătrundă din unghi și să tragă peste poarta oaspeților.

Astfel, ieșenii obțin o victorie ”italiană”, la limită, sub bagheta celui care era alintat în Giulești cu supranumele de ”Panco Italiano”.

 

Politehnica Iași - Chindia Târgoviște 1-0 (1-0)

A marcat: Passaglia (min. 22)

Politehnica Iași (antrenor Daniel Pancu): Axinte – Frăsinescu, Mihalache, Baxevanos – Cabral, Popadiuc, F. Cristea (min. 58 Ntonalnto), Passaglia, Onea – A. Cristea (min. 90+3 Zaharia), Assulin (min. 11 De Iriondo)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Moldovan – Martac, Dinu, Piţian, Dumitraşcu (min. 83 Barbu) – Neguţ (min. 72 Berisha), Raţă, Yameogo (min. 83 Mihai), Ioniţă – A. Şerban (min. 46 Diaz) – Florea

Alte știri din Liga 1