Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie italiană în CopouRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Apr 2016

Liga 1: Victorie italiană în Copou

CSMS Iași s-a impus la limită pe teren propriu în fața ultimei clasate Petrolul Ploiești și cu o singură reușită pe tabelă în ultimele patru partide a obținut al șaselea punct fără să primească vreun gol.

Cel care a adus cele trei puncte pentru moldoveni a fost Piccioni, italianul înscriind în minutul 68 din lovitură liberă de la 17 metri la numai câteva minute după ce fusese trimis în teren în locul lui Andrei Cristea. Replica ”găzarilor” a fost una palidă, fără ocazii mari la poarta lui Grahovac, și la 10 puncte în urma celor de la FC Voluntari speranțele lor de a prinde locul de baraj devin din ce în ce mai firave.

După CSMS Iași – Petrolul 1-0 (0-0), moldovenii rămân pe prima poziție a clasamentului play-out-ului și cu cinci etape înainte de final au două puncte în fața celor de la CFR Cluj în lupta pentru un loc de cupe europene.

 

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - I. Voicu, Frăsinescu, Ciucă, Bădic - Bole, Creţu, Mitic, Llullaku (min. 46 Viveiros) - Golubovic (min. 90+4 Saric), Andrei Cristea (min. 60 Piccioni)

Petrolul Ploieşti (antrenor Ionel Gane): Cobrea - Beţa, Mişelăricu, Benga, Begeorgi (min. 76 Paolucci) - Bucşa, Stana - Zoubir, Ziani, Astafei (min. 69 Pacar) - Mareş (min. 46 Marcos)

Alte știri din Liga 1