Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie fără glorie pentru clujeniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Aug 2021

Liga 1: Victorie fără glorie pentru clujeni

CS Mioveni a ținut în șah campioana CFR Cluj, care revine totuși în Gruia cu cele trei puncte mulțumind cavalerilor în negru pentru mâna de ajutor dată pentru pasul înainte în clasament.

Chiar dacă au dominat partida, cu ocazii la lovitura de cap a lui Ciobotariu (min. 18) și șutul de la distanță al lui Costache (min. 30), elevii lui Marius Șumudică au fost aproape de a fi surprinși în minutul 42 la șutul lui Blănaru la care, însă Bălgrădean a fost la post și a respins.

Imediat după pauză clujenii deschid scorul după un ofsaid clar la Petrila, autorul golului fiind lăsat singur cu Ducan de o pasă trimisă de Tahiri. Arbitrul Andrei Chivulete a recidivat în minutul 75 la o ținere evidentă a lui Graovac asupra lui Garutti, tricoul fundașului Mioveniului dovedindu-se a fi de calitate chiar dacă a fost tras cu putere chiar sub ochii „centralului”. Mai mult decât atât, pentru a-și completa opera, Chivulete i-a acordat lui Garutti și cartonaș galben pentru proteste. Brazilianul se putea dovedi salvatorul gazdelor în minutul 82, dar lovitura sa de cap în urma unei centrări din lovitură liberă executată de Massaro a fost parată de Bălgrădean.

Așadar, trei puncte fără glorie pentru clujeni care se mențin cu punctaj maxim în fruntea clasamentului.

 

CS Mioveni - CFR Cluj 0-1 (0-0)

A marcat: Petrila (min. 49)

CS Mioveni (antrenor Alexandru Pelici): Ducan – Scarlatache, Garutti, Balaur (min. 57 Cristea) – Oancea (min. 57 Rădescu), Panait (min. 84 Veres), L. Dumitriu, Şerbănică – Blănaru (min. 73 Massaro), Rusu, Buziuc (min. 57 Coşereanu)

CFR Cluj (antrenor Marius Șumudică): Bălgrădean – Susic (min. 46 Manea), Graovac, Ciobotariu, Latovlevici – Tahiri, Fofana (min. 73 Hoban), Chipciu – Petrila (min. 58 Gîdea), Debeljuh (min. 46 Omrani), Costache (min. 46 Deac)

Alte știri din Liga 1