Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie fără dubiiDan Tautan / Mediafax Foto
22 Feb 2015

Liga 1: Victorie fără dubii

Sub Feleac, U Cluj a suferit o corecție severă în partida disputată cu ASA Târgu Mureș.

Gravenberch a fost cel care a înclinat balanța în favoarea oaspeților, fiind nevoit să riște o intervenție în careu asupra lui Hora, taxată de ”centralul” Sebastian Colțescu cu penalty și eliminare. Era minutul 21 și N’Doye transformă cu siguranță pentru deschiderea scorului. ”Șepcile roșii” sunt nevoite să schimbe modulul de joc și sunt dispuși de tehnicianul Ogăraru pe două linii de 5 jucători. Acest lucru păstrează vitalitatea ofensivă, însă mureșenii cedează deliberat inițiativa și așteaptă să speculeze orice eroare la construcție a gazdelor.

Pe măsură ce timpul trece mureșenii sunt din ce în ce mai prezenți în atac și numai Panagopoulos le mai stă în calea golului 2, dar grecul face în trei rânduri minuni din postură de unu la unu cu adversarii săi. Nu a mai putut face, însă, nimic în minutul 76, când Voiculeț trimite bine o centrare în spatele liniei fundașilor clujeni, pe linia de 6 metri, iar Bumba apare la colțul opus al careului mic și trimite balonul în plasă. Jocurile sunt făcute, dar Colțescu iese nefericit la rampă cu un nou penalty acordat mult prea ușor oaspeților pentru o intervenție a lui Skvorc la Hora. Tot mijlocașul mureșenilor execută în minutul 90+4 și transformă stabilind scorul final U Cluj – ASA Tg. Mureș 0-3 (0-1).

Mureșenii urcă pe locul 3 în fața Astrei, iar clujenii ocupă locul 11, la egalitate de puncte (18) cu Concordia, prima formație sub linia retrogradării.

 

U Cluj (antrenor George Ogăraru): Panagopoulos - Jovanovic, Skvorc, Gravenberch, Bambara - Zijler (min. 37 Kovacs), Costin, Van den Broek, Ceppelini - Lemnaru (min. 57 Castillon), Mengolo

ASA Tg. Mureş (antrenor Liviu Ciobotariu): Stăncioiu - Sepsi, Bejan, Constantin, Feussi - Mureşan, N'Doye - Hora, Voiculeţ (min. 80 Gorosobov), Goga (min. 57 Bumba) - Manolov (min. 70 Axente)

Alte știri din Liga 1