Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie esențialăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Apr 2015

Liga 1: Victorie esențială

După victoria de astăzi pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, Viitorul a bifat a patra partidă câștigată în ultimele cinci disputate și s-a apropiat la un punct în spatele lui Dinamo București.

Meciul contra ardelenilor nu a fost o simplă plimbare în parc pentru băieții lui Gică Hagi, care, cu toate că au dominat și au dictat cursul jocului, au avut nevoie de un gol marcat cu 20 de minute înainte de final pentru a risipi emoțiile. Nicoliță și Bonilla au colaborat bine în avanposturi, dar vârful salvadorian nu s-a lipit de gol nici în minutul 13, când a trimis un lob peste transversală, nici în minutul 43, când Pleșca a respins șutul său după pasa primită de la Mitriță. La cealaltă poartă Elton și Llullaku nu găsesc cadrul porții lui Albuț, iar goalkeeper-ul Viitorului se opune golului la lovitura liberă executată de Buzean din marginea careului mare.

În repriza secundă Nedelcu are un șut a cărui traiectorie descendentă duce balonul puțin peste transversala porții lui Pleșca, iar Mitriță îl întinde pe portarul Gazului cu un șut la colțul scurt. După o altă lovitură liberă executată de Răzvan Marin ce a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Pleșca, Bonilla a deschis scorul cu un șut cu efect trimis la colțul lung din poziție de unu la unu cu Pleșca după o lansare perfectă creată de Florin Tănase. Ardelenii au încercat până în ultimele minute ale jocului să obțină egalarea, Bokoe ratând o mare ocazie în minutul 89 trimițând pe lângă din 5 metri.

Viitorul – Gaz Metan 1-0 (0-0) aduce consolidarea locului 7 ocupat de gazde și în același timp le oferă mai multă liniște atunci când privesc spre subsolul clasamentului, în timp ce Gazul nu reușește să se extragă din zona minată a acestuia.

 

Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Albuţ - Hodorogea, Ţîru, Mamele, Mitrea - Benzar, Nedelcu (min. 82 Pârvulescu), Pană (min. 67 Fl.Tănase) - Nicoliţă, Bonilla, Mitriţă (min. 67 R.Marin)

Gaz Metan Mediaş (antrenor Dan Matei): Pleşca - Creţu, Abrudan, Muth, Buzean - Velazquez - Al.Munteanu (min. 82 Curtean), Elton (min. 77 Bekoe), Todea, Llullaku (min. 60 C. Petre) - D.Roman

Alte știri din Liga 1