Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie cu emoții pentru campioană la CălărașiFlaviu Buboi / SportPictures.eu
24 Iul 2021

Liga 1: Victorie cu emoții pentru campioană la Călărași

Academica Clinceni a dat emoții campioanei CFR Cluj, elevii lui Marius Șumudică reușind golul victoriei în minutul 87 prin Latovlevici.

Partida disputată la Călărași în organizarea formației ilfovene a fost o lungă dominare a oaspeților, care însă au păcătuit la finalizare. Cristi Manea a trimis cu capul peste transversală în urma unui corner executat de Alexandru Păun în minutul 2, Debeljuh imitându-l în minutul 19, balonul fiind trimis pe lângă poartă. În minutul 32 Alexandru Păun încearcă șutul la buturile apărate de Aurelian Păun, dar nu prinde cadrul porții, în timp ce gazdele au o primă acțiune mai periculoasă în minutul 38 la reluarea cu capul a lui Patrice în urma unei lovituri libere ca un cornar mai scurt executată de Moulin.

Partea a doua a jocului a fost mai animată, cu tânărul Petrila deschizând scorul în minutul 61 după ce a primit la 7 metri la bara a doua un balon pasat de-a latul careului de Alexandru Păun, iar Academica egalând opt minute mai târziu din penalty. Deac l-a faultat evident pe Patriche în propriul careu și arbitrul Lucian Rusandu a indicat fără să pregete punctul cu var, de unde Cascini a transformat cu precizie și a restabilit egalitatea. Învins de la 11 metri, Bălgrădean putea să facă un cadou adversarilor în minutul 74 când a degajat direct în ceafa lui Vanzo și balonul a trecut puțin pe lângă poartă, apoi un minut mai târziu Johnathan Rodriguez a lovit bara la vinclu cu un șut de la peste 20 de metri. Salvarea pentru clujeni a venit în minutul 87 după o centrare a lui Deac pe bara a doua pentru Latovlevici care l-a învins pe Păun cu o reluare din careul mic și CFR face maxim de puncte după primele două etape.

 

Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2 (0-0)

Au marcat: Cascini (min. 69)/Petrila (min. 61), Latovlevici (min. 87)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Au. Păun – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Nechita – Cascini (min. 89 Chandarov), Moulin (min. 66 Ventura) – Cioiu (min. 90+2 Longher), Vanzo, Kazlauskas (min. 66 William) – Vellios (min. 66 Gavra)

CFR Cluj (antrenor Marius Șumudică): Bălgrădean – Cr. Manea, Cestor, Bouhenna (min. 22 Ciobotariu), Latovlevici – Tahiri (min. 46 Sigurjonsson), J. Rodriguez, C. Deac – Petrila, Debeljuh (min. 70 Alibec), Al. Păun (min. 83 Chipciu)

Alte știri din Liga 1