Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie concludentăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Apr 2016

Liga 1: Victorie concludentă

Botoșenenii pun distanță față de locurile direct retrogradabile și au țintuit-o pe FC Voluntari pe locul de baraj după înfrângerea administrată în această seară pe teren propriu.

Oaspeții au semnat prima mare ocazie, în minutul 6 Bălan a executat în bara din dreapta lui Pleșca o lovitură liberă de la 22 de metri, dar botoșenenii au fost cei care au deschis scorul. La o pătrundere a lui Ivanovic în careul ilfovenilor, mingea este atinsă cu mâna atât de Spahija cât și de Filipov și arbitrul Cătălin Popa a dictat penalty cu ajutorul arbitrului adițional, lovitura de pedeapsă fiind transformată impecabil de Vașvari. Imediat Rus dă replica cu un șut din unghi ce l-a întrebuințat pe Pleșca, în timp ce Fulop dă noi emoții lui Calancea cu o lovitură de cap din 6 metri ce nu prinde cadrul porții. Gazdele reușesc să se desprindă la două goluri în minutul 32, autor Cabrera cu un șut puternic din interiorul careului ilfovenilor, însă Ștefănescu reaprinde speranțele oaspeților cu un gol înscris în minutul 44 după un un-doi cu Bălan în careul botoșenenilor urmat de un șut la rădăcina barei din dreapta lui Pleșca.

În fața unei echipe ce nu renunță la luptă, moldovenii au reușit să înscrie golul 3 prin Matulevicius în minutul 58, cu o lovitură de cap la centrarea perfectă a lui Ivanovic, și măresc diferența pe tabelă în minutul 74 cu ”dubla” lui Cabrera, autor al unui șut puternic la vinclul porții ilfovenilor. La numai două minute distanță Ngadeu pierde o minge în fața lui Bălan la 25 de metri de propria poartă, apoi îl faultează pe acesta în careu și penalty-ul acordat este transformat de Pancu, care stabilește scorul final FC Botoșani – FC Voluntari 4-2 (2-1).

O victorie concludentă pentru gazde, însă nici FC Voluntari nu a arătat rău în pofida despărțirii de tehnicianul Ionel Ganea.

 

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, Miron (min. 82 Plămadă), Muşat - Vaşvari, Cucu (min. 54 Bordeianu)  - Ivanovic, Cabrera, Fulop - Matulevicius (min. 75 Hadnagy)

FC Voluntari (antrenor Sorin Popescu): Calancea - Alcenat (min. 46 Mitache), Spahija, Ţîru, Filipov - Maftei, Novac (min. 73 Achim) - Rus, Ştefănescu (min. 63 Pancu), Voduţ - Ad. Bălan

Alte știri din Liga 1