Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie clară, debut cu dreptul pentru Bratu în Ștefan cel MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Mar 2018

Liga 1: Victorie clară, debut cu dreptul pentru Bratu în Ștefan cel Mare

Cu gustul amar al ratării play-off-ului și cu un tehnician aflat la debutul său pe bancă în propriul fief, Dinamo a depășit clar penultima clasată Gaz Metan Mediaș pe arena din Ștefan cel Mare.

Un debut de meci mai degrabă trist a fost salvat de golul din minutul 35 al lui Pesic, croatul beneficiind de o intervenție nereușită a lui Sîrghi ce l-a lăsat singur cu Pleșca, pe care l-a învins cu un șut la colțul lung din interiorul careului.

Medieșenii nu au contat nici în atac, nici în apărare, acolo unde spațiile imense invitau adversarii să profite de ele, așa cum a fost și faza din minutul 49 când Salomao a pătruns în flancul stâng și a centrat în fața porții, apoi pe respingere Torje a reluat netalonat, din foarfecă în transversală. În minutul 74 mijlocașul de buzunar a stat la baza golului 2 al gazdelor, centrarea sa din corner fiind convertită pe tabelă de Mihai Popescu în doi timpi, apoi la ultima fază a meciului în al treilea minut de prelungiri Moldoveanu a stabilit scorul final cu un gol din întoarcere din interiorul careului.

Dinamo – Gaz Metan 3-0 (1-0) și alb-roșiii trec la conducerea play-out-ului cu 23 de puncte, cu două mai mult decât FC Botoșani.

 

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo - Romera, M. Popescu, Katsikas, V. Olteanu - Mahlangu - Torje, Nistor, Pesic (min. 71 Monroy), Salomao (min. 87 Corbu) - D. Popa (min. 80 Moldoveanu)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Cristian Pustai): Pleşca - Popovici, Sokratis (min. 77 R. Romeo), Sîrghi, Buşu - Neagu, Rosado (min. 58 Chamed), I. Cristea - D. Olaru, Rondon, Caiado (min. 58 Pîrvulescu)

Alte știri din Liga 1