Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie ”à l'italienne” pentru olteniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Mar 2019

Liga 1: Victorie ”à l'italienne” pentru olteni

Oltenii pleacă cu trei puncte mari de la Sfântu Gheorghe și adâncesc criza celor de la Sepsi OSK, ajunși la a patra înfrângere consecutivă.

Elevii lui Devis Mangia au deschis scorul la prima ocazie avută, un corner executat de pe partea dreaptă a adus mingea la limita careului mic reluat cu capul de Kelic, iar mingea respinsă de Niczuly a fost împinsă în plasă de Mateiu. Era minutul 21, dar gazdele puteau modifica ele primele tabela în minutul 8 la ratarea imensă a lui Florin Ștefan. Mijlocașul stânga a fost lansat cu o pasă lungă pe contraatac, a pătruns în careul lui Pigliacelli, dar balonul trimis la colțul lung a trecut puțin pe lângă bara din stânga portarului oltenilor. Descătușați de înscrierea golului, oltenii au mai ratat două mari ocazii. În minutul 26 Bancu, angajat cu o pasă peste defensiva covăsnenilor de Tiago Ferreira, ajunge singur cu Niczuly, dar în loc să tragă la colțul scurt, lăsat liber de portarul gazdelor, alege să paseze pentru un coechipier și Jovanovic a putut respinge. Zece minute mai târziu Bărbuţ pătrunde în careul gazdelor și alege varianta șutului, dar trimite balonul mult peste transversală, iar până la pauză Tandia semnează a doua ocazie a gazdelor la o lovitură liberă de la 20 de metri executată puțin pe lângă vinclu.

După reluarea jocului, în minutul 57 Jovanovic trece pe lângă egalare după un corner executat de Nouvier, fiind incapabil să lovească corect balonul de la 3 metri de linia porții, apoi pericolul se mută la poarta cealaltă zece minute mai târziu, atunci când Moura alunecă și scapă balonul de sub control la marginea careului de 16 metri, Bancu profită, însă șutează fără să prindă cadrul porții. Ultima ocazie a partidei i-a aparținut lui Koljic în minutul 77, vârful de atac scăpat singur cu Niczuly întârziind șutul și fiind blocat.

S-a terminat Sepsi OSK – CS U Craiova 0-1 (0-1), rezultat în urma căruia oltenii se apropie la un punct în urma liderului, care are un meci de foc la Ovidiu.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly – G. Moura, Viera, Jovanovic (min. 78 Hadnagy), Sato (min. 71 Y. Hamed) – A. Rus, Velev – Nouvier, D. Flores (min. 60 Vaşvari), Fl. Ştefan – Tandia

CS U Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli – Donkor, Kelic, T. Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Bărbuţ (min. 73 N. Rocha), Koljic (min. 86 Fortes), Mihăilă (min. 62 Drăghici)

Alte știri din Liga 1