Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victoria care complică play-out-ulSportPictures.eu
19 Mai 2017

Liga 1: Victoria care complică play-out-ul

Victoria de la Turnu Severin a celor de la Pandurii Târgu Jiu complică situația în zona retrogradării, în timp ce echipa învinsă astăzi, ASA Târgu Mureș, este matematic retrogradată. Cu 13 puncte și cu trei partide rămase de disputat, mureșenii sunt la 10 puncte în urma celor trei formații care luptă cu șanse egale pentru ultimul loc ce asigură rămânerea în Liga 1. Pandurii, Concordia Chiajna și ACS Poli Timișoara sunt la egalitate de puncte, 23, iar meciul din etapa viitoare de pe Bega dintre echipa bănățeană și cea gorjeană poate lămuri în mare măsură situația.

Partida de astăzi nu a fost una foarte ofertantă din perspectiva spectacolului, încleștarea de la mijlocul terenului fiind una surdă; gazdele au avut un gol anulat în minutul 42 pentru un ofsaid al lui Batin, în schimb oaspeții mureșeni nu au pus în pericol poarta lui Popescu. În repriza a doua gazdele încep să pună mai multă presiune, nou intratul Hamed a animat un pic atacul pandurilor și a trimis primul șut periculos pe poarta lui Moga în minutul 67. Soarta partidei a fost decisă de o execuție de generic a lui Erico da Silva, o torpilă de la 22 de metri ce s-a oprit în plasa porții mureșene, Moga fiind spectator.

Pandurii – ASA 1-0 (0-0) și ultimele trei etape se anunță a fi de foc pentru gorjeni.

 

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Flavius Stoican): Popescu – I. Negoiţă, Erico, Ene, Buşu – Cioinac, Stana (min. 59 Negruţ) – Surugiu (min. 52 Hamed), Păcurar, Firţulescu (min. 78 Hlistei) – Batin

ASA Târgu Mureș (antrenor Ionel Ganea): Moga – Velayos, M. Constantin, Tudose, Mendy – Nicoliţă, Candrea, Cherteş, Petra (min. 57 Ferfelea), Schieb (min. 64 Sin) – Stoica (min. 73 C. Rus)

Alte știri din Liga 1