Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Un gol, ratări monumentale și emoții pe final pentru FCSB la AradRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Mar 2021

Liga 1: Un gol, ratări monumentale și emoții pe final pentru FCSB la Arad

UTA bifează a zecea partidă pe teren propriu fără victorie, dar putea obține un punct pe finalul partidei cu FCSB după ce a jucat în inferioritate numerică mai bine de o repriză.

Liderul a dominat copios partida, dar a ratat foarte mult, prima ocazie survenind în minutul 14 la șutul lui Vînă din 8 metri în blocajul lui Florin Ilie. Florin Tănase a profitat în minutul 34 de o pasă neinspirată înapoi a arădenilor și a scăpat singur cu Balauru, dar șutul la colțul lung a fost o execuție ratată, apoi patru minute mai târziu Florinel Coman șutează pe spațiul porții, dar fără intensitate de la 20 de metri. În minutul 40 Moruțan a schimbat tabela cu o execuție rarisimă pentru el, lovitură de cap de la 11 metri ce a plasat excelent balonul în dreapta portarului, assist-ul aparținându-i lui Coman care a prelungit cu capul balonul centrat de pe partea stângă. Golul nu a fost singura veste proastă pentru arădeni, Isac fiind eliminat în minutul 43 după ce vede al doilea cartonaș galben și își lasă colegii în inferioritate numerică după ce a împiedicat executarea unei lovituri libere într-o zonă neutră, la jumătatea terenului. Florinel Coman driblează în careul gazdelor și trimite balonul în încheietura barelor în minutul 44, semnând ultima ocazie a primei reprize, apoi în minutul 47 nou-intratul Istrate a pătruns foarte bine în careu, dar șutul său a trimis balonul pe centrul porții și i-a oferit ocazia lui Balauru să își treacă în cont o intervenție reușită. Seria ocaziilor oaspeților continuă cu o minge plasată la colțul lung de Tănase în minutul 54, dar fără să prindă cadrul porții, Coman l-a pus pe Istrate în poziție de finalizare în minutul 62, preluarea și șutul din întoarcere al tânărului atacant al roș-albaștrilor fiind foarte bune, dar balonul a trecut peste transversală. Coman a pasat din nou decisiv pentru Tănase în minutul 63, reluarea din prima a decarului trimițând balonul pe lângă stâlpul din stânga lui Balauru, după care Olaru și Moruțan combină pe spații largi în careul gazdelor și primul trimite din zona punctului cu var pe lângă poartă. Era minutul 75, iar trei minute mai târziu Tănase îi întoarce serviciul lui Coman și îl angajează perfect în spatele liniei fundașilor arădeni, preluarea și șutul cu șpițul din întoarcere punctând doar la impresia artistică. În minutele de prelungiri Miculescu putea aduce un punct gazdelor după o lovitură de cap din mijlocul careului, dar Vlad a reușit să evite golul cu o intervenție nu foarte corectă, dar eficientă.

FCSB obține succesul și face 60 de puncte conducând clasamentul, în timp ce UTA rămâne cu 33 și ocupă locul 9.

 

UTA - FCSB 0-1 (0-1)

A marcat: Moruțan (min. 40)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Balauru – Peteleu (min. 65 Tomozei), Erico, F. Ilie, Shliakov – Antal (min. 46 Albu), Isac, Vorobjovas (min. 86 Voinea), D. Rusu (min. 65 Miculescu) – Roger – Hora (min. 69 Ad. Petre)

FCSB (antrenor Anton Petrea): Vlad – Creţu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Vînă (min. 46 Istrate, min. 84 Perianu), Ov. Popescu, Olaru – Moruţan, Fl. Tănase, Fl. Coman

Alte știri din Liga 1