Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Un egal nefolositorDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
22 Apr 2019

Liga 1: Un egal nefolositor

Politehnica Iași și Concordia Chiajna au terminat la egalitate meciul din Copou, rezultat ce nu folosește foarte mult ilfovenilor, aflați pe ultima poziție a clasamentului, și nici gazdelor, care au pierdut contactul cu primele două clasate în ierarhia play-out-ului și rămân la patru puncte de locul de baraj.

Prima repriză le-a aparținut oaspeților, Cristescu ratând o ocazie monumentală în minutul 6, când a rămas singur cu Ruben Mino, dar portarul gazdelor i-a ieșit în întâmpinare și l-a blocat. Ieșenii dau replica în minutul 25, când lui Enoh i-a fost suflată mingea din picior de Meira la 6 metri de linia porții, după care același Cristescu apare periculos la finalizare, lovitura sa de cap de la 7 metri trecând puțin peste transversală. În cele din urmă, după două ratări, Cristescu reușește să înscrie în minutul 43 cu un șut cu latul din interiorul careului mic după un serviciu ideal al lui Bawab.

Startul de repriză secundă a adus două schimbări în trupa lui Flavius Stoican și egalarea pe tabelă, Enoh primind o pasă inspirată a lui Platini, trimisă printre fundașii oaspeților, și înscriind cu un șut la colțul lung. Ieșenii au schimbat registrul tehnic și Platini a fost aproape de a doua pasă decisivă în minutul 60, însă Semedo a șutat din unghi și a fost blocat de Rîmniceanu. Zece minute mai târziu Gardoș și Enoh nu pot trimite balonul în plasă după o lovitură liberă executată de Nascimento, pentru ca Semedo și Mihalache să semneze ultimele două ocazii ale partidei în minutele de prelungiri.

Forcing-ul de final al gazdelor nu a avut rezultat pe tabelă, astfel încât scorul final a fost Politehnica Iași – Concordia 1-1 (0-1).

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Ruben Mino - Bosoi, Gardoş, Frăsinescu, Sin - Mihalache, Qaka (min. 46 Semedo), Filipe Nascimento - Platini, Enoh (min. 77 Zaharia), P. Petre (min. 46 Cristea)

Concordia Chiajna (antrenor Adrian Falub): Rîmniceanu - Joao Meira, Koutroumbis, Marc, Fota - Ropotan, Gorobsov, Ivanovici - Cristescu (min. 74 Bărboianu), Bawab (min. 85 Grădinaru), Nivaldo (min. 64 Moussa)

Alte știri din Liga 1