Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Un egal cât o retrogradareSorin Pană / SportPictures.eu
04 Mai 2015

Liga 1: Un egal cât o retrogradare

Puțin probabil ca Oțelul să reușească în cele patru etape rămase să recupereze diferența de 9 puncte care o separă de ultimul loc ce permite rămânerea în Liga 1. Gălățenii aveau nevoie ca de aer de o victorie pentru a menține într-o limită cât de cât credibilă speranțele de salvare, dar Petrolul Ploiești a venit la malul Dunării și a tăiat aripile speranței gazdelor.

În minutul 27 Kronaveter a deschis scorul pentru ploieșteni după o centrare de pe dreapta a lui Alcenat, mijlocașul preluând și șutând din întoarcere fără șanse pentru Abraham. După pauză arbitrul Marcel Bîrsan vede un henț în careul oaspeților făcut de Ipsa, dar Cernat ratează egalarea. Căpitanul gazdelor se revanșează 3 minute mai târziu, în minutul 50, înscriind din acțiune tot de la 11 metri. În urma unei combinații cu Popa, decarul Oțelului ajunge în mijlocul careului singur cu Pecanha și transformarea este de această dată o formalitate.

Nici Iulian Popa, nici Sissoko, nici Cernat nu au reușit să-l mai învingă încă o dată pe Pecanha, astfel încât se termină Oțelul – Petrolul 1-1 (0-1), un scor care pecetluiește soarta gălățenilor.

 

Oţelul Galaţi (antrenor Florin Marin): Abraham - Solomou, Miron, Sissoko, Popescu - Tavares (min. 46 Tudorie), Altama, I. Popa - Iorga (min. 84 Stoian), Cernat, Hamroun (min. 32 Grădinaru)

Petrolul Ploieşti (antrenor Mircea Rednic): Pecanha - Alcenat, M. Marin, Ipsa, Peteleu - I. Filip, De Lucas - Astafei (min. 46 Nepomuceno), Tchite, Kronaveter (min. 69 Pastorini) - Tamuz (min. 75 N'Koyi)

Alte știri din Liga 1