Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Un Teixeira nu este de ajunsCosmin Iftode / SportPictures.eu
09 Mar 2015

Liga 1: Un Teixeira nu este de ajuns

Petrolul a pierdut trei puncte importante în lupta pentru titlu după ce a cedat surprinzător pe teren propriu în fața celor de la CSMS Iași.

Nici nu a început bine partida și oaspeții au trecut în avantaj. În minutul 6, un contraatac tăios generat de Voicu și dezvoltat de Onduku îl pune pe Ciucur în ipostaza de a-l dribla pe Pecanha în careu și de a trimite balonul în poarta goală. ”Lupii galbeni” se aruncă în cursa egalării, dar șansele lor nu sunt încununate de succes. Cele mai importante faze de gol ale ploieștenilor au fost semnate de Teixeira, în minutul 31 cu un șut bombă din afara careului ce lovește transversala, apoi în minutul 52, când mingea trimisă de el trece de puțin pe lângă buturile lui Grahovac. Oaspeții întregesc opera în minutul 74 în urma unei faze fixe. Intrat cu 5 minute înainte, brazilianul Braga convertește un corner de pe partea stângă cu un șut sec în dreapta lui Pecanha. Tchite, intrat după pauză, nu creează faze de mare pericol pentru poarta oaspeților, astfel încât se termină Petrolul – CSMS Iași 0-2 (0-1).

Un contraatac și o fază fixă, armele ideale pentru o echipă mai slab cotată, au fost armele care au stopat Petrolul și au păstrat invincibilitatea ieșenilor.

 

Petrolul (antrenor Mircea Rednic): Pecanha - Alcenat, Geraldo Alves, Ipsa, Satli - Marinescu, Pastorini - Vasilache (min. 65 Nepomuceno), Teixeira, Astafei (min. 46 I. Filip) - Mareş (min. 58 Tchite)

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Plamada, Bădic - Mitici (min. 69 Braga), Enescu - Bosoi (min. 90+1 Markovici), Onduku (min. 80 Coşereanu), Ciucur - Golubovici

Alte știri din Liga 1