Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: UTA și Farul termină fără gol la AradSebastian Tataru / SportPictures.eu
18 Iul 2021

Liga 1: UTA și Farul termină fără gol la Arad

UTA și FC Farul au remizat fără gol pe arena „Francisc Neumann” din Arad.

Gazdele au avut o primă ocazie de a înscrie în secunda 9 după un șut de la peste 20 de metri trimis de Miculescu, dar balonul a lovit în plin transversala și a revenit în teren. Tânărul atacant arădean a încercat poarta și în minutul 14 dintr-o poziție similară, însă de această dată șutul său a trecut peste transversală, după care presiunea pusă de echipa gazdă se transformă într-o dominare teritorială pe care elevii lui Gică Hagi au reușit să o gestioneze și să mute duelul în treimea de la jumătatea terenului.

Arădenii au început mai bine și cea de-a doua repriză, cu o lovitură de cap a lui Erico ce trece pe lângă poarta apărată de Tordai, apoi Pitu trimite slab pe poartă dintr-o poziție bună în interiorul careului gazdelor (min. 64). Lucrurile se complică, însă, pentru constănțeni în minutul 70 când Dussaut vede al doilea cartonaș galben pentru o ținere de tricou la Roger și își lasă colegii în inferioritate numerică, apoi tânărul Dănuleasă în vârstă de 18 ani, intrat de câteva minute în teren, dă emoții întregului stadion după ce a căzut fără suflare în minutul 77 în urma unui duel aerian cu Roger. Intervenția medicilor a fost promptă și după câteva minute de incertitudine, Dănuleasă a părăsit terenul conștient, dar pe targa ambulanței, cu o minervă pentru imobilizarea gâtului și cu un hematom la pometele stâng.

Nevoiți să joace în 9 până la final, deoarece Gică Hagi efectuase toate schimbările, constănțenii au făcut față în cele 7 minute de prelungiri și au plecat cu un punct din prima deplasare.

 

UTA - FC Farul 0-0 (0-0)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Iacob - Vukcevici, Erico, Medjimorec, Şliakov (min. 85 Bustea) - Batha, Passaglia - Roger, Ubbink (min. 90 Negoescu), Miculescu - Hora (min. 60 Dangubici)

FC Farul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Mălăele (min. 16 Grosu, min. 56 Dobosavlevici), Pires, Grameni (min. 57 Purece) - Chiţu (min. 73 Dănuleasă), Ad. Petre (min. 57 Jefte), Pitu

Alte știri din Liga 1