Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: UTA, mielușel acasă și killer în deplasareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Feb 2021

Liga 1: UTA, mielușel acasă și killer în deplasare

UTA s-a distrat în deplasarea de la Clinceni și a învins la scor de forfait Academica pentru a urca pe locul 8 cu 27 de puncte.

Arădenii nu au avut nevoie decât de 27 de secunde pentru a deschide scorul prin Antal, cel care a fost lansat în adâncime, a trecut ușor de Vâlceanu, ieșit neinspirat la marginea careului și a trimis în poarta goală. Gazdele ies la atac, Chunchukov a trimis de la 16 metri puțin pe lângă poartă în minutul 15, apoi Rusescu a ratat o ocazie imensă în minutul 41, nereușind să trimită în plasă din careul mic. Iacob s-a opus execuției lui Rusescu, la fel ca în minutul 48 la lovitura de cap a acestuia, pentru ca un minut mai târziu Rusu să dubleze avantajul oaspeților de pe tabelă. O șarjă de contraatac purtată de Neluț Roșu în flancul drept a fost urmată de o pasă ca de antrenament în mijlocul careului și Denis Rusu a reluat în plasă cu toată opoziția lui Vâlceanu. După un șut slab al lui Rumbullaku pe direcția portarului gazdelor în minutul 72, Roger a stabilit scorul final două minute mai târziu din pasa lui Rusu ce l-a lăsat singur în mijlocul careului ilfovenilor cu Vâlceanu.

UTA și-a confirmat statutul de killer în deplasare și mielușel acasă și speră să rupă această succesiune de rezultate etapa viitoare cu FC Hermannstadt la Arad, iar Academica începe să tremure pentru locul 6, ultimul de play-off, ținând cont că duminică se deplasează pe Arena Națională pentru jocul cu liderul FCSB.

 

Academica Clinceni - UTA 0-3 (0-1)

Au marcat: Antal (min. 1), Rusu (min. 49), Roger (min. 74)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Achim, Jutric, Patriche, Dobrescu – Popa (min. 68 Chandarov), Moulin, Ventura (min. 68 Pashov), Andronic – Morar (min. 13 Rusescu, min. 69 Toshev, min. 75 Markovic), Chunchukov

UTA (antrenor Laszlo Balint): Iacob – Shlyakov, Benga, Erico, Tomozei (min. 37 Rumbullaku) – Rusu (min. 81 Miculescu), Vorobjovas, Roşu, Oroian (min. 46 Albu) – Roger (min. 81 Rus), Antal (min. 33 Buhăcianu)

Alte știri din Liga 1