Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: UTA continuă să caute victoria pe „Francisc Neuman”Ciprian Petcut / SportPictures.eu
07 Feb 2021

Liga 1: UTA continuă să caute victoria pe „Francisc Neuman”

UTA a ajuns la al 7-lea meci consecutiv fără victorie pe „Francisc Neuman” după remiza cu FC Hermannstadt, serie în care a obținut doar două puncte.

Elevii lui Laszlo Balint nu au arătat mare lucru în primele 45 de minute, doar Roger plasând mult pe lângă poartă o lovitură de cap în minutul 33 și trimițând primul șut pe poarta lui Figueiredo în ultimul minut al reprizei, mai mult o pasă la portar din afara careului.

Ceva mai animată este partea a doua a jocului, în minutul 53 portarul oaspeților respingând în transversală un șut puternic trimis de Albu din afara careului, iar pe continuarea fazei Antal a reluat peste poartă, dar a și acuzat o împingere a lui Matricardi și a solicitat fără succes penalty. Minutul 62 aduce deschiderea scorului, Albu reluând cu capul din 7 metri în poarta sibienilor balonul centrat perfect de Roger dintr-o lovitură de pe partea stângă a direcției de atac. Bucuria gazdelor a durat doar patru minute, deoarece Mayoral a reluat din prima de la 16 metri un balon respins de defensiva arădeană și l-a învins pe Iacob. Gazdele se mută din nou în atac în speranța de a reveni în avantaj, dar sibienii au fost aproape de a puncta pe contraatac, arbitrul Istvan Kovacs anulând în minutul 71 un gol înscris de Mayoral pe motiv de fault la portar, însă reluările arată că Iacob nu se afla cu mâna pe balon în momentul în care spaniolul l-a lovit și l-a trimis în plasă. Miculescu putea fi eroul gazdelor în al treilea minut de prelungiri ale partidei, dar nu a putut lovi balonul centrat în careu de Rrumbullaku și acesta s-a scurs până a lovit bara din stânga lui Figueiredo, apoi fundașii oaspeților au îndepărtat pericolul.

În urma acestei remize ambele formații se mențin pe pozițiile ocupate anterior etapei a 22-a, UTA pe locul 8 cu 28 de puncte, iar FC Hermannstadt pe locul 14 cu 19 puncte.

 

UTA - FC Hermannstadt 1-1 (0-0)

Au marcat: Albu (min. 63)/Mayoral (min. 66)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Iacob - Şliakov, Erico, Benga, Rrumbullaku - Oroian (min. 15 N. Roşu), Albu (79 Melinte), Vorobjovas (min. 46 Hora), D. Rusu (min. 70 Miculescu) - Roger, L. Antal (min. 70 Buhăcianu)

FC Hermannstadt (antrenor Liviu Ciobotariu): Figueiredo - Măţel, Matricardi, I. Stoica, Opruţ - Belu-Iordache (min. 55 Aralica), Romario, Dâlbea (min. 18 P. Petrescu), Sîntean (min. 46 Bagarici) - Addae (min. 89 Karanovici) - Mayoral

Alte știri din Liga 1