Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Tudorie aduce trei puncte de aur pentru FC VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Mar 2019

Liga 1: Tudorie aduce trei puncte de aur pentru FC Voluntari

FC Voluntari merge ceas în play-out reușind a doua victorie din tot atâtea partide după ce în sezonul regulat a înregistrat patru succese în 26 de etape. Victimă i-a fost în această seară FC Botoșani, formație care pare că nu se regăsește după ratarea play-off-ului.

Prima repriză nu a fost prea ofertantă din punct de vedere al spectacolului, gazdele reușind deschiderea scorului la singura fază consistentă de poartă derulată în minutul 31. O acțiune în flancul drept a continuat cu o centrare a lui Ricardinho de pe linia de fund a terenului reluată de la bara a doua de Laidouni la colțul scurt, portarul Pap fiind pus în imposibilitatea de a respinge balonul.

Laidouni a creat faza din minutul 54 atunci când după o pătrundere impetuoasă în careul botoșenenilor a pasat pentru Căpățână, singur în zona punctului cu var, dar reluarea acestuia a fost respinsă de această dată cu succes de portarul oaspeților. Repriza secundă devine mai animată odată cu înscrierea golului egalării de către Fulop cu un șut trimis cu latul de la marginea careului mare în urma unei centrări de pe partea dreaptă a lui Patache, faza fiind oarecum asemănătoare cu cea de la golul gazdelor. Moldovenii puteau trece în avantaj în minutul 75 la lovitura de cap a lui Roman scoasă de Vâtcă de sub transversală, apoi la poarta cealaltă Pap se afirmă cu o intervenție salutară la lovitura de cap a lui Tudorie din minutul 80. Ultimul cuvânt în dialogul dintre cei doi l-a avut Tudorie, vârful de atac al gazdelor înscriind golul victoriei în minutul 89 cu o reluare din 5 metri în urma unei pase primite de la Ion Gheorghe.

Scor final FC Voluntari – FC Botoșani 2-1 (1-0), ilfovenii ies din subsolul clasamentului și cu 17 puncte se apropie la două de adversarii lor de astăzi și de Dinamo.

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - Ricardinho, Hodorogea, Armas, A. Vlad - Căpăţână (min. 82 G. Deac), Signorelli (min. 65 Răuţă) - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze (min. 90+3 Balaur) - Tudorie

FC Botoșani (antrenor Liviu Ciobotariu): Pap - Patache, Miron, Burcă, Soiledis - Rodriguez (min. 61 M. Roman II), Karaboue, Fabbrini (min. 90 E. Papa) - Golofca, L. Fulop, Ongenda (min. 82 L. Buş)

Alte știri din Liga 1