Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Țucudean revine cu golRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Apr 2019

Liga 1: Țucudean revine cu gol

CFR Cluj se apropie pas cu pas de un nou titlu de campioană. Elevii lui Dan Petrescu s-au impus, așa după cum ne-au obișnuit, la limită în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. Sepsi OSK nu a pus mari probleme liderului, care a făcut diferența prin Țucudean, reintrat în primul ”11” al formației din Gruia după problemele medicale cauzate de afecțiunea cardiacă.

Golgheterul a apărut în careul gazdelor la centrarea perfectă a lui Cristi Manea din flancul drept și a reluat din cădere, astfel încât din minutul 24 tabela de marcaj a fost schimbată în favoarea oaspeților. Covăsnenii au avut o ocazie mare în minutul 40 la reluarea din prima a lui Rudol din centrul careului, dar balonul s-a dus peste transversală, apoi imediat după aceea Fejer își salvează echipa de primirea unui al doilea gol deviind în bară șutul lui Culio. Țucudean putea reuși dubla în minutul 70, dar Fejer a ieșit inspirat și a blocat balonul trimis de vârful de atac al oaspeților din colțul careului mic, apoi în minutul 79 Boli a reluat periculos cu capul un balon centrat din corner, dar scorul final este Sepsi OSK – CFR Cluj 0-1 (0-0).

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Fejer - De Moura, Rudol, Ivanovic, Aboud Omar - Velev (min. 63 Mensah), Karnitski - Flores, I. Fulop (min. 81 Sîntean), Fl. Ştefan (min. 46 Y. Hamed) - Tandia

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac (min. 87 Păun), Bordeianu, Culio - Omrani, Ţucudean (min. 75 Costache), Moutinho (min. 56 Djokovic)

Alte știri din Liga 1