Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Țucudean face din nou diferențaFlaviu Buboi / SportPictures.eu
03 Mar 2019

Liga 1: Țucudean face din nou diferența

Campioana CFR Cluj a încheiat sezonul regulat cu o victorie la limită, semnată de Țucudean în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Învingătoare pentru a doua oară la interval de patru zile în fața formației pregătite de Eugen Neagoe, echipa din Gruia și-a făcut seara ușoară încă din start, în minutul 15 Omrani angajându-l perfect pe Țucudean în careul advers, colegul său din ofensivă executându-l pe Fejer cu o scăriță trimisă din unghi. Cu obiectivul atins, clujenii mai au două ocazii prin Omrani (min. 22) și Ioniță (min. 33), dar în ambele rânduri șuturile nu prind cadrul porții oaspeților.

Abia în minutul 51 Ioniță trimite pe spațiul porții un șut din voleu de la marginea careului mare, însă Fejer a fost la post și a prins balonul, apoi în minutul 67 tot Ioniță încearcă un șut din prima la colțul lung, însă de această dată balonul iese în aut de poartă. La cealaltă poartă, Carnat îl pune în dificultate pe Arlauskis cu un șut-centrare prins cu oarecare dificultate de goalkeeper-ul clujenilor, iar meciul se termină cu o ratare a lui Costache, șut din unghi către poarta lui Fejer care a trimis în cele din urmă balonul în aut de margine.

Scor final CFR Cluj - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-0 (1-0), rezultat ce urcă la 54 de puncte echipa clujeană și păstrează la 37 de puncte formația vizitatoare.

 

CFR Cluj (antrenor Alin Minteuan): Arlauskis - C. Manea, Vinicius, Mureşan, Peteleu - Djokovic, Bordeianu (min. 89 Hoban), Culio - Ioniţă (min. 85 Moutinho), Ţucudean (min. 69 Costache), Omrani

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Fejer - Rus, O. Viera, Jovanovic, Sato (min. 86 C. Popescu) - Velev, Karnistkiy - Mensah (min. 62 Carnat), Flores, F. Ştefan - Y. Hamed (min. 73 Hadnagy)

Alte știri din Liga 1