Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ”Trick or treat” cu Balaj în Ștefan cel MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Oct 2016

Liga 1: ”Trick or treat” cu Balaj în Ștefan cel Mare

Dinamo București și Astra Giurgiu au remizat în Ștefan cel Mare după un final de meci demn de filmele de groază.

Un debut net favorabil gazdelor, cu o bară a lui Vali Lazăr în minutul 13 și un șut puternic trimis de la distanță de Adam Nemec în minutul 18, a fost încununat de golul înscris în minutul 34 de atacantul slovac cu un șut la colțul lung după ce a interceptat o pasă neglijentă trimisă de Fabricio. Nemec a avut ocazia de a face dubla în al doilea minut de prelungiri, însă Lung junior a fost pe fază și a respins șutul cu piciorul stâng trimis din interiorul careului.

Tabela a fost modificată din nou de gazde în minutul 51, Hanca fiind cel care a finalizat de la limita careului după o țesătură de pase a coechipierilor săi care a făcut șah-mat defensiva campioanei. Giurgiuvenii au rămas în 10 din minutul 57 după eliminarea lui Junior Morais, arbitrul Cristian Balaj reacționând în consecință la limbajul dur folosit de căpitanul Astrei. Cu toate că a rămas în inferioritate, echipa oaspete a izbutit să reducă din handicap în minutul 84: după o lovitură liberă executată de Săpunaru balonul lovește transversala și cade pe gazon în zona liniei de poartă, iar centralul a acordat gol la semnalizarea tușierului Vladimir Urzică. Tot Balaj a fost protagonistul fazei din al treilea minut de prelungiri, când a considerat fault intervenția lui Penedo la pătrunderea lui Kortzorg și a acordat penalty. Nicoară l-a transformat și a pus punct partidei Dinamo – Astra 2-2 (1-0).

Dinamo face 20 de puncte și trece pe locul 5, în timp ce Astra acumulează al 14-lea punct și rămâne pe locul 10.

 

Dinamo (antrenor Ioan Andone): Penedo – Romera, M. Popescu, Maric, Filip – Busuladzic, Nistor, Palic (min. 76 Mahlangu) – Hanca, Nemec (min. 49 Gnohere), V. Lazăr (min. 81 Rotariu)

Astra (antrenor Marius Şumudică): Lung – Săpunaru, Geraldo, Fabricio (min. 46 Kortzorg) – Stan, Boubacar, Budescu (min. 61 Nicoară), Lovin (min. 46 Teixeira), J. Morais – Alibec, Ioniţă II

Alte știri din Liga 1