Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei puncte pentru locul 3Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Nov 2016

Liga 1: Trei puncte pentru locul 3

Meci relativ ușor pentru Viitorul pe terenul celor de la ASA Târgu Mureș, iar rezultatul favorabil îi urcă pe băieții lui Gică Hagi pe locul 3. Trupa de pe litoral a controlat jocul în fața unei echipe gazdă fără consistență, care nu a contat decât pe final, la o lovitură liberă trimisă periculos de Vlad Morar în minutul 89.

Până atunci constănțenii au fost cei responsabili cu spectacolul și și-au luat rolul în serios încă din primul minut, când Cristi Ganea șutează din interiorul careului și Mingote respinge cu piciorul în corner. În minutul 23 arbitrul Florin Chivulete a acordat penalty la o fază în care Mendy l-a tras evident pe Chițu, iar Răzvan Marin a transformat cu maturitate după ce l-a culcat pe Mingote pe partea dreaptă și a trimis în stânga portarului mureșenilor. Nimely ratează în minutul 38 ocazia de a dubla avantajul, dar trage în Mingote, tabela modificându-se la numai câteva minute distanță, în ultimul minut al reprizei: un corner de pe partea dreaptă este executat de Chițu perfect și Boli a atacat colțul scurt, lovitura sa de cap trimițând balonul în plasă cu toată opoziția lui Mingote. Vârful francez al oaspeților a fost ghinionistul serii, el ratând o nouă ocazie de a înscrie în minutul 50, balonul său ușor deviat de portarul mureșenilor lovind bara.

După o repriză secundă de o factură tehnică mai slabă decât prima, scorul final a fost ASA Târgu Mureș – Viitorul 0-2 (0-2), rezultat ce mai atârnă o piatră de moară de gâtul echipei gazdă.

 

ASA Târgu Mureș (antrenor Dan Alexa): Mingote - G. Matei, Cordoş (min. 46 Kuku), Dobrosavlevici, Mendy - Zicu, Iacobovici, M. Constantin, Deaconu (min. 46 Candrea) - Vl. Morar, Surdu (min. 68 Petriş)

Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Benzar, K. Boli, Ţîru, C. Ganea - Carp, R. Marin, D. Lopez (min. 84 S. Rădoi) - F. Coman (min. 78 Purece), Chiţu (min. 84 Cicăldău), Nimely

Alte știri din Liga 1