Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei puncte pentru liniștea vicecampioaneiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Mar 2019

Liga 1: Trei puncte pentru liniștea vicecampioanei

Succesul din această seară de la Giurgiu menține FCSB în cursa pentru titlu, cu 28 de puncte formația pregătită de Mihai Teja aflându-se la 5 lungimi în urma liderului CFR Cluj și la un punct în spatele formației oltene.

Roș-albaștrii au fost cei care au controlat partida din această seară și au deschis scorul în minutul 29 prin Gnohere, preferat de conducerea tehnică în primul 11 în locul lui Hora. Vârful de atac francez s-a înălțat nemarcat la 7 metri și a reluat cu capul centrarea lui Romario Benzar, apoi a împins în plasă balonul respins în primă instanță de Lazar, reușita sa descătușând formația oaspete. Doar trei minute mai târziu Iulian Cristea și-a trecut în cont primul său gol în tricoul roș-albastru cu o lovitură de cap de la limita careului mic în urma unui corner executat de pe partea dreaptă de Man.

Ex-arădeanul a trecut pe lângă golul trei în minutul 54 când după un un-doi cu Teixeira a ajuns în poziție de șut în mijlocul careului giurgiuvean, dar balonul trimis de el a mângâiat rădăcina barei de la colțul lung și a ieșit în aut de poartă. Două minute mai târziu am consemnat singura ocazie a gazdelor, șutul în bara de la colțul scurt trimis din unghi închis de Cestor, după care în minutul 66 Lazar își face datoria și respinge un șut dificil trimis de Man din interiorul careului. Situația s-a complicat pentru gazde în minutul 74 odată cu eliminarea pentru al doilea cartonaș galben a lui Bejan, dar oaspeții nu au forțat, până la final doar Hora a mai avut o lovitură de cap ce nu a prins cadrul porții.

Scor final Astra – FCSB 0-2 (0-2) și giurgiuvenii, cu a doua înfrângere în play-off și 21 de puncte, se îndepărtează de podiumul campionatului.

 

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar - Erico, Bejan, Cestor, Butean - R. Pires (min. 46 N. Roşu), Mrzljak, R. Moise, V. Gheorghe (min. 72 Alibec) - Llullaku, Hambo (min. 46 Begue)

FCSB (antrenor Mihai Teja): Bălgrădean - R. Benzar (min. 50 M. Roman), Planic, I. Cristea, Jr. Morais - L. Filip, Teixeira - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (min. 66 Bălaşa) - Gnohere (min. 86 Hora)

Alte știri din Liga 1