Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei puncte mari câștigate de ieșeni sub ploaia din CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
30 Iul 2020

Liga 1: Trei puncte mari câștigate de ieșeni sub ploaia din Copou

Pe o ploaie torențială ce s-a abătut asupra arenei din Copou, Politehnica Iași a reușit să întoarcă tabela și să o învingă pe FC Voluntari în încercarea disperată de a micșora distanța ce o separă de locul 11, cel care asigură rămânerea în Liga 1.

Elevii lui Mircea Rednic au luat cu asalt buturile apărate de Cojocaru, Luckassen (min. 3 și 5) și Omoh (min. 7) provocând emoții formației oaspete. Ilfovenii au ripostat un minut mai târziu prin Ion Gheorghe, apoi ocaziile alternează la cele două porți: Popadiuc nu prinde cadrul porții în minutul 11, Gorobsov îl imită două minute mai târziu, Mățan (min. 15) și Omoh (min. 27) trimit pe direcția portarilor. În minutul 30 se produce deschiderea de scor, FC Voluntari punctând prin Căpățână cu un șut din voleu, lobat, de la 16 metri după o pasă decisivă primită de la Struna. La pauză se intră la egalitate, Cabral înscriind un gol de generic cu ajutorul lui Vlad, șutul său din flancul drept fiind deviat de fundașul stânga al formației oaspete, iar balonul a urmat o traiectorie cu boltă și a intrat în plasă după ce a lovit bara de la colțul lung.

În partea a doua a jocului Popadiuc a ratat o ocazie imensă în minutul 72 când nu l-a putut învinge pe Cojocaru într-o situație de unu la unu, dar Omoh a înscris golul victoriei pentru gazde două minute mai târziu după o pătrundere și un un-doi cu Luckassen încheiate cu un șut la colțul lung. Țîră putea aduce egalarea pentru ilfoveni în minutul 87, dar șutul său din 7 metri a fost parat miraculos de Axinte.

Așadar, Politehnica Iași simte din nou gustul victoriei după două remize și o înfrângere și acumulează 26 de puncte din 12 partide și rămâne pe locul 12, de baraj, la două lungimi în urma celor de la Sepsi OSK, care au un meci mai puțin disputat, în timp ce FC Voluntari, cu 31 de puncte, este cu gândul la vacanță.

 

Politehnica Iași - FC Voluntari 2-1 (1-1)

Au marcat: Cabral (min. 42), Omoh (min. 74)/Căpățână (min. 30)

Politehnica Iași (antrenor Mircea Rednic): Axinte – Lopes Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea (min. 73 Chacana) – Grădinaru, Mihalache, Passaglia, Popadiuc – Omoh (min. 82 De Iriondo), Luckassen (min. 90+3 Zaharia)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Struna (min. 80 Ricardinho), Pașcanu, Armaș, Al.Vlad (min. 46 Kocic) - Căpățână (min. 80 Țîră), Gorobsov, De Lucas – I.Gheorghe (min. 61 Belu-Iordache), Tudorie, Mățan (min. 71 D. Benzar)

Alte știri din Liga 1