Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei puncte fără glorieRemus Badea / SportPictures.eu
18 Sep 2021

Liga 1: Trei puncte fără glorie

După spectacolul din eternul derby, FCSB a luat și în partida disputată în deplasare în această seară cu FC U Craiova trei puncte, însă fără a încânta audiența cu prestația sa.

Dacă pentru trupa pregătită de Adrian Mutu criza a continuat, rămânând cu un singur gol marcat în ultimele 5 etape, roș-albaștrii au fost în criză de soluții în atac, în primele 45 de minute doar șutul lui Cordea din minutul 16, scos greu de Mogoșanu, a ridicat pulsul tribunei. Lucrurile nu s-au schimbat nici în partea a doua a jocului și doar o neglijență a lui Diallo în minutul 60 a înclinat balanța partidei. Urmărind o minge lungă trimisă de Olaru pentru Crețu, fundașul central al gazdelor l-a faultat din imprudență pe adversarul său și arbitrul Iulian Călin a dictat penalty la semnalizarea asistentului. Cu puțin noroc, Keșeru a transformat de la punctul cu var și a dus FCSB în avantaj punând presiune și mai mare asupra oltenilor, apoi intrarea în teren a lui Budescu a adus mai multă inventivitate pentru elevii lui Edi Iordănescu. Pe spațiile oferite de jucătorii gazdă, Budescu a șutat prin surprindere în minutul 88 din interiorul careului și l-a obligat pe Mogoșanu să rețină în doi timpi, apoi un minut mai târziu a centrat perfect pentru Olaru, dar acesta, nemarcat, a trimis pe lângă poartă din 8 metri, poziție centrală. Gazdele au avut doar un șut de la 35 de metri al lui Albu în minutul 68, iar pe secundele de final o recentrare cu capul a lui Compagno în urma unei lovituri libere nu a putut fi ajunsă pentru a fi reluată în poartă de către Vieira.

Succesul îi urcă pe roș-albaștri pe locul 5 cu 15 puncte, iar FC U Craiova rămâne pe locul 12 cu 8 puncte.

 

FC U Craiova - FCSB 0-1 (0-0)

A marcat: Keșeru (min. 61 pen.)

FC U Craiova (antrenor Adrian Mutu): Mogoşanu – Negru, Diallo, Kovacic, Buşu – Asamoah, Albu, Marquet – Ondaan (min. 75 Vieira), Bălan (min. 65 Compagno), Sidibe (min. 65 Raicea)

FCSB (antrenor Edward Iordănescu): A. Vlad – V. Creţu, A. Miron, Vinicius, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu (min. 66 I. Cristea) – Cordea (min. 90 Oaidă), Keşeru (min. 77 Budescu), V. Gheorghe (min. 66 I. Stoica)

Alte știri din Liga 1