Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei puncte cadou de la Iliev și BarbosaDan Hritcu / Sport Pictures
18 Nov 2016

Liga 1: Trei puncte cadou de la Iliev și Barbosa

FC Botoșani a muncit mai mult decât adversara sa din această seară, FC Voluntari, dar toate cele trei puncte intră în contul ilfovenilor după primul meci al etapei a 16-a desfășurat pe terenul echipei moldovene.

Doi jucători au fost determinanți pentru soarta partidei, ambii din echipa gazdă și ambii cu rol negativ pentru aceasta. Primul dintre ei este Willi Barbosa, brazilianul ratând în patru rânduri ocazii bune de a înscrie: în minutul 7 a trimis cu capul din apropierea careului mic pe centrul porții direct în brațele lui Balauru, cinci minute mai târziu a trimis tot cu capul în bara din dreapta portarului ilfovenilor, apoi în minutul 30 a reluat de la 6 metri, cu capul, centrarea lui Dimitrov, însă balonul nu a găsit spațiul porții. Cea mai mare ocazie a apărut în minutul 57, când brazilianul a șutat din mijlocul careului peste transversală mingea centrată perfect de Golofca, Dan Roman imitându-l trei minute mai târziu cu un șut ce trece la firul ierbii pe lângă bara din stânga lui Balauru.

La poarta cealaltă am notat o singură ocazie, fructificată de Adrian Bălan în primul minut de prelungiri al primei reprize. Ivanovici a încercat un șut din afara careului, de pe partea stângă a direcției de atac a ilfovenilor, Iliev s-a culcat pe minge și a respins neinspirat în față, iar Bălan, atent pe urmărire, a îndeplinit formalitatea de a trimite balonul în plasă.

Randament maxim, trei puncte asigurate după FC Botoșani – FC Voluntari 0-1 (0-1) și ilfovenii îi țin în afara zonei play-off pe moldoveni, acumulează 21 de puncte și se apropie la două puncte în spatele adversarilor lor de astăzi.

 

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Iliev - Dimitrov, Miron, Burcă (min. 46 Plămadă), Muşat - Bordeianu, Cucu (min. 53 Golofca) - Roman, Barbosa, Astafei - Hergheligiu (min. 67 Elek)

FC Voluntari (antrenor Florin Marin): Balauru - Filipov, Balaur, Spahija, Cazan - Novac, Lazăr - Căpăţână, Fl. Cernat (min. 86 G. Deac), Ivanovici (min. 71 Popadiuc) - Ad. Bălan (min. 82 A. Lungu)

Alte știri din Liga 1