Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei înfrângeri consecutive și deriva continuă pentru FCSBSportPictures.eu
11 Aug 2019

Liga 1: Trei înfrângeri consecutive și deriva continuă pentru FCSB

FCSB pierde al treilea meci la rând în campionat și trece pe locul 10 în ierarhia Ligii 1. Adoptând o formulă de echipă cu patru jucători tineri – Botezatu, Ardelean, Perianu, Șerban – și cu Marc, nou venit în echipă, formația roș-albastră a fost executată pe arena din Trivale de FC Voluntari.

Ilfovenii au avut nevoie de numai 35 de secunde pentru a deschide scorul prin Țîră după o gafă a lui Botezatu și se părea că vom asista la un galop de sănătate al elevilor lui Cristiano Bergodi. Gikiewicz a trecut pe lângă egalare în minutul 17 cu un șut ce a ocolit poarta lui Mitrev, apoi Deac îl imită la poarta cealaltă în minutul 30, pentru ca în prelungiri Șerban să tragă în blocajul unui adversar din 6 metri și Țîră să trimită slab cu capul în brațele lui Vlad.

Intrat la pauză, Florinel Coman a adus egalarea în minutul 49 după o acțiune personală, însă echilibrul s-a menținut numai două minute. Cristian Costin a centrat prea simplu pe lângă Botezatu în careul mic și Ricardinho, apărut oportun, a reluat imparabil în plasă readucându-i pe ilfoveni în avantaj. Pentru ca dezastrul să fie total, Botezatu a reușit să devieze balonul în propria poartă în minutul 67 după o centrare a lui Căpățână, finalul de meci fiind o zbatere în van a roș-albaștrilor pentru un gol care să le redea speranța.

 

FCSB - FC Voluntari 1-3 (0-1)

Au marcat: Fl. Coman (min. 49)/Ţîră (min. 1), Ricardinho (min. 51), Botezatu (min. 67 aut.)

FCSB (antrenor Virgil Andronache): Vlad - Belu, Marc, Botezatu, Panţîru - Perianu (min. 46 Fl. Coman), Ov. Popescu - Moutinho (min. 64 Fl. Tănase), Ardelean (min. 40 Vînă), S. Şerban - Gikiewicz

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Ricardinho, Balaur, Armaş, A. Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, I. Gheorghe - Cr. Costin (min. 73 Benzar), Ţîră, G. Deac (min. 63 Popadiuc)

Alte știri din Liga 1