Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei goluri și victorie a oaspeților la OvidiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Feb 2020

Liga 1: Trei goluri și victorie a oaspeților la Ovidiu

Un meci deschis, la fel ca toate întâlnirile dintre FC Viitorul și Universitatea Craiova, s-a încheiat cu victoria oaspeților în această seară la Ovidiu.

Formația lui Gică Hagi a început în forță, cu un șut puțin pe lângă al lui Gabi Iancu în minutul 8 și cu unul ce a poposit în plasa porții lui Pigliacelli în minutul 17. Avantajul obținut rapid de constănțeni a fost anulat de reușita lui Nițu din minutul 25, când în urma unui corner executat de Dan Nistor apărarea dezorganizată a gazdelor a fost penalizată de atacantul oltean cu un șut de la limita careului mic. Pe final de repriză Rivaldinho ratează două ocazii monumentale în minutele 39 și 44, la ultima Pigliacelli reținând balonul pe linia porții după un șut în bară al brazilianului și un ricoșeu din pieptul său.

Viitorul s-a apropiat mai timid de poarta lui Pigliacelli în partea a doua a jocului, doar șutul lui Iancu din minutul 68 de la marginea careului de 16 metri și cel al lui Matei din mijlocul careului din minutul 73, în timp ce Universitatea a dat lovitura decisivă în minutul 82 la lovitura de cap a lui Mihăilă din centrarea lui Bărbuț.

Succesul îi urcă pe olteni pe locul secund cu 43 de puncte, în timp ce Viitorul rămâne cu 38 de puncte pe locul 5 și privește cu atenție ultimele două etape în care se vor deplasa la CFR Cluj și vor primi vizita Academicii Clinceni.

 

FC Viitorul - Universitatea Craiova 1-2 (1-1)

Au marcat: G. Iancu (min. 17)/Nițu (min. 25), Mihăilă (min. 82)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Căbuz – Dussaut, Ghiță, De Nooijer, Boboc – Artean, Ciobanu, C. Ganea (min. 78 Casap) – G. Iancu, Rivaldinho (min. 78 G. Ganea), Chițu (min. 64 G. Matei)

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli – Martic, Acka (min. 52 Bălașa), Cosic, Bancu – Ivanov, Mateiu, Nistor – A. Ivan (min. 77 Bărbuț), Nițu (min. 46 Koljic), Mihăilă

Alte știri din Liga 1