Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei goluri pentru trei puncte esențialeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Aug 2020

Liga 1: Trei goluri pentru trei puncte esențiale

În fața unei formații a celor de la FC Viitorul aflată deja cu gândul la vacanță, Sepsi OSK Sf. Gheorghe s-a impus lejer la Ovidiu cu trei goluri înscrise în un pic mai mult de jumătate de oră.

Deschiderea de scor s-a produs în minutul 8 după o gafă monumentală a lui Mladen: fundașul dreapta al gazdelor a pasat la portar fără să se asigure, balonul fiind interceptat de Safranko și de pe linia de fund atacantul i-a pasat la 6 metri lui Carnat, care a îndeplinit o formalitate. O nouă eroare, de această dată a lui Ghiță, a dus la majorarea diferenței de pe tabelă. În minutul 16 fundașul central al gazdelor a pierdut un balon la 35 de metri, iar Safranko și-a trecut în cont un nou assist, pasând decisiv pentru Ștefănescu în careu, iar mijlocașul l-a învins pe Căbuz cu un șut la colțul lung. Scorul a luat proporții în minutul 32 cu ”dubla” lui Carnat, faza pornind de la balonul pierdut de Căpușă în flancul drept, Safranko a recuperat, a pasat pentru Istvan Fulop în centru, l-a deschis pe colegul său care a finalizat din zona punctului cu var.

Partea a doua a jocului a fost mai liniștită, gazdele fiind nevoite să accepte o înfrângere fără efect în clasament. Covăsnenii au luat trei puncte importante, care îi distanțează la 5 puncte de ocupanta locului de baraj, Politehnica Iași.

 

FC Viitorul - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-3 (0-3)

Au marcat: Carnat (min. 8 și 32), Ștefănescu (min. 16)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Căbuz - Mladen, Artean, Ghiţă, Dussaut (min. 24 Căpuşă) - Ciobanu, Iacob (min. 66 Lazăr), Achim (min. 46 Casap) - Chiţu (min. 66 Dulca), Rivaldinho (min. 46 Bodişteanu), Ganea

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - Kovacs (min. 80 Celea), R. Deaconu - Ştefănescu (min. 80 Gal-Andrezly), I.Fulop (min. 75 Achachbar), Carnat - Safranko (min. 68 Diaz)

Alte știri din Liga 1