Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei goluri în opt minute decid meciul din CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
31 Mar 2019

Liga 1: Trei goluri în opt minute decid meciul din Copou

Gaz Metan Mediaș merge ceas în play-out și obține al treilea succes în deplasarea de astăzi din Copou. Politehnica Iași suferă în continuare pe teren propriu și bifează a treia înfrângere consecutivă, ultimul succes datând din 10 februarie tocmai în fața formației medieșene.

Superioritatea elevilor lui Edi Iordănescu în partida de astăzi a fost evidentă în prima parte a meciului, după ce ieșenii reușiseră să lovească transversala în minutul 6 la un corner executat de Nascimento și reluat de Sanoh cu capul. Fofana a dat primele emoții la poarta lui Ruben Mino în minutul 22, lovitura sa de cap fiind exact pe direcția goalkeeper-ului gazdelor, apoi în minutul 31 Rondon trimite cu capul din apropierea buturilor ieșene și obține un nou corner. În urma executării loviturii de colț balonul a ajuns în careu la Larie, dar șutul acestuia a fost scos de pe linia porții de Mihalache, repliat oportun.

Deschiderea de scor se produce în minutul 50 după o fază simplă, centrare de pe flancul stâng a lui Caiado pentru lovitura de cap a lui Rondon din 6 metri, iar patru minute mai târziu o șarjă de contraatac a medieșenilor cu Rondon pe post de servant pentru Luis Aurelio, singur cu Ruben Mino, duce scorul la 0-2. Ieșenii reduc scorul în minutul 58 după o fază fixă, Sanoh reluând cu capul din plonjon balonul respins de Pleşca în transversală în urma unei lovituri libere bine executate de Nascimento, și mai au o șansă în minutul 63 la lovitura de cap fără intensitate a lui Frăsinescu prinsă de portarul lui Gaz Metan.

Fără alte mari ocazii până la final, s-a încheiat Politehnica Iași – Gaz Metan 1-2 (0-0).

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Ruben Mino - L. Rus, Gardoş, Frăsinescu, Bădic (min. 59 Enoh) - Mihalache, Cioinac - Sanoh, Nascimento (min. 59 Semedo), Sin - Burlacu (min. 72 Panţîru)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - Creţu, Andre Micael, Larie, Buşu - Fofana, Aurelio - Mailat (min. 80 D. Olaru), Caiado (min. 85 M. Constantin), Chamed (min. 61 Ivanov) - Rondon

Alte știri din Liga 1