Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei goluri în 45 de minute și victorie clară pentru ieșeniValics Lehel / SportPictures.eu
05 Aug 2016

Liga 1: Trei goluri în 45 de minute și victorie clară pentru ieșeni

Situația celor de la ASA Târgu Mureș devine din ce în ce mai îngrijorătoare pentru conducerea tehnică a echipei. Porniți la drum cu 6 puncte de penalizare, mureșenii nu au reușit să obțină nici măcar un punct în cele trei partide disputate până acum. Mai mult decât atât, fostei vicecampioane a României îi lipsește claritatea în exprimare, având un lot neomogen de la care Dario Bonetti nu poate obține mai multe în acest moment.

În partida de acasă cu CSM Poli Iași, ASA a fost îngenuncheată cu trei reușite în primele 45 de minute, repriza secundă fiind o prelungă zbatere în van a mureșenilor în căutarea unor răspunsuri la noianul de întrebări ce se ridică în legătură cu prestația lor. Bole a dat prima lovitură de pumnal în minutul 16, Andrei Cristea găsindu-l ideal pe o zonă liberă între fundașii echipei gazdă Cordoș și Dobrosavlevici, iar finalizarea din careu, din postură de unu la unu cu Stăncioiu, a fost făcută cu sânge rece de jucătorul maghiar. Tânărul Hamed, 17 ani, a avut șansa de a egala în minutul 20, șutul său trecând puțin pe lângă vinclul porții lui Grahovac, iar Iașiul continuă să puncteze cu pragmatism. Bole îi întoarce lui Cristea serviciul de la primul gol  centrând din lovitură liberă în careul mureșenilor, vârful oaspeților a preluat și a șutat din întoarcere la colțul din dreapta jos al lui Stăncioiu pentru a dubla avantajul pe tabelă. Golul al treilea a venit cu trei minute înainte de pauză, autor tânărul Tîrșa, găsit ideal de Cristea cu o pasă la limita careului lui Stanciu, pe care l-a învins cu un șut sec.

După pauză nu se întâmplă nimic notabil, astfel încât scorul final consemnat pe tabelă a fost ASA – CSM Poli Iași 0-3 (0-3) confirmând traseul bun al oaspeților și trăgând încă un semnal de alarmă pentru responsabilii echipei mureșene.

 

ASA Tg. Mureş (antrenor Dario Bonetti): Stăncioiu - Candrea, Cordoş, M. Constantin (min. 46 Bucur), Dobrosavlevici  - Dică, Kuku - Hamed (min. 46 Deaconu), Zicu (min. 85 Petra), Feketics - Al. Ioniţă I

CSM Poli Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Bole, Mitic, Tîrşa (min. 77 Chelaru), Ciucur - V. Gheorghe (min. 85 Piccioni), A. Cristea (min. 67 Roman)

Alte știri din Liga 1