Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Țîră aduce victoria în prelungiri pentru FC VoluntariCristian Stavri / SportPictures.eu
14 Feb 2020

Liga 1: Țîră aduce victoria în prelungiri pentru FC Voluntari

FC Voluntari își continuă parcursul remarcabil din acest debut de sezon de primăvară cu o victorie obținută în minutele de prelungiri ale partidei la Ploiești pe terenul pe care gazdă a fost Chindia Târgoviște.

După un început mai bun al Chindiei, cu un șut al lui Berisha parat de Cojocaru, elevii lui Mihai Teja au deschis scorul încă din minutul 8 prin Ion Gheorghe. Mijlocașul de bandă al ilfovenilor a fost lansat în jumătatea gazdelor de Căpățână și după o cursă cu Negrea în spate, l-a executat pe portarul Moldovan cu un șut la colțul lung trimis din interiorul careului. Ivancic putea aduce egalarea în minutul 43 cu o execuție de excepție, reluare pe spate din interiorul careului după un corner, apoi Berisha a reluat cu capul din mijlocul careului în minutul 55, dar nici el nu a prins cadrul porții, pentru ca Gorobsov să fie aproape de 0-2 în minutul 80 cu o execuție la firul ierbii a unei lovituri libere de la 20 de metri.

Egalarea survine în minutul 83 în urma unei faze fixe: nemarcat, Ioniță a reluat cu capul din 6 metri o lovitură de colț și l-a învins pe Cojocaru. Ultimul cuvânt în meci l-a avut formația ilfoveană, Țîră înscriind golul victoriei în al doilea minut de prelungiri. O centrare lungă trimisă din flancul drept a fost preluată perfect pe piept de Pașcanu în mijlocul careului gazdelor, iar șutul său din voleu a fost respins de Moldovan în lateral până la Țîră, care a reluat cu pământul și balonul a intrat în plasă.

Aceasta a fost a patra victorie în 25 de etape pentru FC Voluntari și a treia în ultimele 4 etape, evoluție ce o duce pe ultima clasată la cota 17 a punctelor și îi oferă o perspectivă încurajatoare pentru play-out în special datorită moralului bun acumulat.

 

Chindia Târgoviște - FC Voluntari 1-2 (0-1)

Au marcat: A. Ioniță (min. 83)/I. Gheorghe (min. 8), Țîră (min. 90+2)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Moldovan - Martac, Benga, Diallo, Negrea (min. 46 Neguț) - Piftor (min. 66 A. Ioniță), Bic, Rață, Yameogo - Berisha (min. 61 Dangubic), Ivancic

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru - Struna, Pașcanu, Achim, Kocic - Gorobsov, Pablo - Căpățînă, Eric (min. 55 Laidouni), I. Gheorghe (min. 67 Sanoh) - Simonovski (min. 46 Țîră)

Alte știri din Liga 1