Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Timișoara redivivaCosmin Dan / SportPictures.eu
29 Aug 2015

Liga 1: Timișoara rediviva

Sub bagheta lui Florin Marin, ACS Poli Timișoara a obținut a doua victorie pe teren propriu în această ediție de campionat și a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie ce au dus la despărțirea de tehnicianul Dan Alexa. Rocada antrenorilor s-a dovedit a fi de bun augur pentru Poli și Rapid, astfel că după victoria categorică a echipei din Liga 2 a venit în această seară și meciul bun ce le-a adus trei puncte timișorenilor, partidă disputată cu Concordia Chiajna.

Jocul a fost dominat de gazde, care au ieșit la rampă în special prin Goga, atacantul timișorenilor trecându-și în cont trei ocazii de a deschide scorul. Alături de el, Luchin, Elek, Belu și Cânu s-au aflat față în față cu Matache, dar portarul Chiajnei a fost ferit de șansă. După pauză, în minutul 57, Goga și-a luat revanșa pentru ratările anterioare și l-a învins pe goalkeeper-ul oaspeților cu un șut din 6 metri după o pasă excelentă a lui Dan Popescu și o preluare dintre Pena și Mamele. Tot Goga șutează periculos în minutul 73, apoi Rufino îl întrebuințează pe Matache cu un șut din întoarcere la colțul scurt în minutul 77, iar ultima ocazie aparține oaspeților. În minutul 85 Purece execută puternic o lovitură liberă de la 30 de metri, dar Kirschstein este pe poziție și respinge de sub transversală, astfel încât scorul final este ACS Poli – Concordia 1-0 (0-0).

 

ACS Poli (antrenor Florin Marin): Kirschstein - Belu, Luchin, Cânu, D. Popescu - Ov. Popescu, Llorente, Hernandez (min. 55 Rufino, min. 91 Artean) - Bărbuţ, Elek, Goga (min. 75 Curtean)

Concordia Chiajna (antrenor Marius Baciu): Matache - Vagner (min. 57 Ţâră), Mamele, Sârghi, Bucurică - Giurgiu - Serediuc, S. Pană (min. 46 Ciobanu), Cristescu, Purece - Pena (min. 67 Răducanu)

Alte știri din Liga 1