Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Șutul lui Dumitriu decide soarta partidei de la CălărașiGeorge Ionescu / SportPictures.eu
25 Nov 2018

Liga 1: Șutul lui Dumitriu decide soarta partidei de la Călărași

Pe stadionul ”Ion Comșa” din Călărași, Dunărea a primit vizita sibienilor de la FC Hermannstadt, echipă neînvinsă de două luni, în ultimele trei deplasări din Liga 1. Elevii lui Vasile Miriuță au remizat pe ”Ion Oblemenco” și au învins la Iași și Sfântu Gheorghe, avertizând astfel trupa lui Dan Alexa asupra potențialului lor pe terenurile adverse. Tot de două luni călărășenii nu au mai simțit gustul victoriei în fața propriilor suporteri, astfel încât existau premizele unui joc spectaculos.

Cu toate acestea, primele 45 de minute ale jocului disputat prin cețurile luncii Dunării nu au fost foarte ofertante. Căbuz a fost îngerul păzitor al oaspeților și și-a salvat echipa în două rânduri, în minutul 18 la șutul de la 22 de metri al lui Valentin Alexandru ce a trimis balonul sub transversală și în minutul 41 la reluarea cu pământul a lui Kanda din interiorul careului. O repriză secundă cenușie a fost salvată de ultima fază a meciului, în al patrulea minut al prelungirilor Lucian Dumitriu a catapultat balonul direct la vinclul colțului lung al porții gazdelor de la aproximativ 25 de metri din unghi de 45 de grade. Cezar Lungu, înlocuitorul lui Straton, a rămas fără replică, astfel încât s-a încheiat Dunărea - FC Hermannstadt 0-1 (0-0).

Sibienii fac 18 puncte și urcă pe locul 8 la egalitate cu Dinamo, pe care o întrec la golaveraj, în timp ce Dunărea coboară pe locul 10.

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton (min. 22 C. Lungu) - Gligorov, Dobrosavlevic, Wallace, Mendy - Kanda (min. 52 Cucu), Bourceanu, Honciu - Cârnat, Ndiaye, V. Alexandru (min. 75 Keyta)

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz – Company, Pîrvulescu, Dandea, I. Stoica, Tătar - Serediuc (min. 40 Besart), Dâlbea (min. 62 Mijuskovic), L. Dumitru - Tsoumou, Blănaru (min. 86 B. Rusu)

Alte știri din Liga 1