Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Supliciu pe ”Ilie Oană”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Iul 2017

Liga 1: Supliciu pe ”Ilie Oană”

Pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești s-au întâlnit Juventus București, echipă fără punct câștigat în primele două partide ale campionatului, și FC Voluntari, formație care a cucerit două trofee în această vară, Cupa și Supercupa României.

Meciul a fost unul de nivel scăzut, un adevărat supliciu pentru cei care au urmărit partida mai ales după ce au avut ocazia de a vedea mai devreme la televiziune partide din International Champions Cup. Elevii lui Claudiu Niculescu au dovedit că au o problemă în a evolua din postura de favoriți și s-au complăcut în jocul încrâncenat al celor de la Juventus. 

Oaspeții s-au apropiat periculos de poarta lui Stoian în minutul 4 când Deac i-a luat fața lui Ștefan și din 6 metri a trimis peste transversală centrarea primită din flancul stâng. Replica a venit în minutul 16: aflat în fața lui Balauru, Buhăescu a încercat o deviere a centrării trimise de Sesar din partea stângă, dar a ratat întâlnirea cu balonul și portarul Voluntariului a reținut simplu. Marinescu și Răuță au aplicat o schemă tehnică la o lovitură liberă în treimea Juventusului, primul centrând scurt la 15 metri de poartă pentru lovitura de cap a mijlocașului la închidere, mingea fiind trimisă puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Stoian. Elementul artistic al primei reprize a venit din partea lui Țâră, cu două minute înainte de final atacantul gazdelor driblând și apoi șutând din întoarcere după ce a pivotat în apropierea colțului careului mic al Voluntariului, mingea trimisă de el trecând puțin peste transversală.

Repriza secundă a curs în același ritm încâlcit, în afară de faza din minutul 72 la care Măzărache l-a găsit cu o pasă în careu pe Călinţaru, șutul acestuia fiind deviat de Balauru ieșit să închidă unghiul, apoi Maftei a îndepărtat pericolul din careul mic. Până la final mai consemnăm un șut deviat al lui Mihai Popescu în minutul 87, scorul final fiind Juventus București – FC Voluntari 0-0, primul punct obținut de jucătorii pregătiți de Daniel Oprița.

 

Juventus București (antrenor Daniel Oprița): Stoian – Beţa, Morariu, Benga, Ştefan – Sesar (min. 77 Bucşa), Mihăescu – Călinţaru, Buhăescu (min. 54 Măzărache), Stoenac – Ţâră (min. 82 Lungu)

FC Voluntari (antrenor Claudiu Niculescu): Balauru – Maftei, Balaur, Popescu, Acsinte – Răuţă, Lazăr – Deac (min. 79 Popadiuc), Marinescu (min. 71 Voduţ), Ivanovici (min. 65 Pîrcălabu) – Tudorie

Alte știri din Liga 1