Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Succes la meciul 2000Razvan Lupica / Mediafax Foto
21 Feb 2015

Liga 1: Succes la meciul 2000

Dinamo a înregistrat a 1100-a victorie în meciul cu numărul 2000 jucat în Liga 1. Victoria a venit în deplasarea de la Galați, acolo unde a întâlnit o echipă Oțelul care plătește tribut lipsei de omogenitate după ce în intersezon a remaniat substanțial lotul.

Meciul a avut în prima repriză un ritm bun, net superior celorlalte partide disputate până acum în această etapă. S-au înregistrat ocazii la ambele porți, cu Hamroun și Cernat la poarta lui Naumovski și Marius Niculae și Alexe la poarta Oțelului. Primul mitan nu se termină la egalitate, deoarece Ma-Kalambay face cadou oaspeților o minge de gol în minutul 44 cu o ieșire hazardată în urma unui corner executat de Dorin Rotariu, ieșire taxată de Marius Niculae. Repriza a doua a reprezentat o lungă cursă a gazdelor pentru egalare stopată din timp în timp de contrele tăioase ale dinamoviștilor.

S-a încheiat Oțelul – Dinamo 0-1 (0-1), iar dinamoviștii trec pe locul 6 în fața celor de la FC Botoșani. Oțelul rămâne pe locul 16 și o așteaptă două meciuri capitale pentru rămânerea în Liga 1, cu Concordia la Chiajna și cu FC Brașov pe teren propriu.

 

Oţelul Galaţi (antrenor Tibor Selymes): Ma-Kalambay - Solomou, Leca, Cucu, Popescu - Helder, Altama – Iorga (min. 82 Brigido), Florin Cernat (min. 79 Tătar), Hamroun – Tudorie (min. 64 Grădinaru)

Dinamo (antrenor Mihai Teja): Naumovski - Bărboianu, Bunoza, Nedelcearu, Serginho Rodrigues - N. Grigore (min. 67 Elhamed), Boubacar – Rotariu (min. 71 Cristescu), Alexe, Grozav - M. Niculae (min. 79 Bilinski)

Alte știri din Liga 1